Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldözget egy pasi folyton vicces videókat egy kolléganőmnek aki sokszor nem is válaszol neki?
A kolléganőm mutatott nekem valamit a telefonján éppen amikor felül egy pillanatra megjelent egy értesítés, hogy egy pasi küldött neki valamit. Láttam a nevét és lefagytam mert nemrég felfigyeltem rá és nagyon tetszik. Nem történt még semmi, egy szót sem beszéltem még vele de sokat gondoltam rá, úgy tudom nincs senkije. A kolleganőm semmit nem reagált de én rákérdeztem, hogy hódolója van, ismeri őt? Mondta, hogy nemrég bejelölte ismerősnek ő meg visszaigazolta mert ismerte nagyjából a srácot. Utána meg egy boltban odament hozzá beszélgetni és kis duma után megkérdezte, hogy van-e párja, gyereke. Azóta küldözget neki mindenféle vicces vagy állatos videókat amikre nem mindig reagál, csak néha. Pár nap csönd és megint jönnek a videók.
Nem akartam jobban faggatni a kolléganőm hogy ne legyek gyanús de kérlek írjátok meg, hogy felejtsem el a pasit vagy még ne. Mert ez jelentheti azt is, hogy akar valamit a kolléganőmtől de azt is, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!