Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért küldözget egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küldözget egy pasi folyton vicces videókat egy kolléganőmnek aki sokszor nem is válaszol neki?

Figyelt kérdés

A kolléganőm mutatott nekem valamit a telefonján éppen amikor felül egy pillanatra megjelent egy értesítés, hogy egy pasi küldött neki valamit. Láttam a nevét és lefagytam mert nemrég felfigyeltem rá és nagyon tetszik. Nem történt még semmi, egy szót sem beszéltem még vele de sokat gondoltam rá, úgy tudom nincs senkije. A kolleganőm semmit nem reagált de én rákérdeztem, hogy hódolója van, ismeri őt? Mondta, hogy nemrég bejelölte ismerősnek ő meg visszaigazolta mert ismerte nagyjából a srácot. Utána meg egy boltban odament hozzá beszélgetni és kis duma után megkérdezte, hogy van-e párja, gyereke. Azóta küldözget neki mindenféle vicces vagy állatos videókat amikre nem mindig reagál, csak néha. Pár nap csönd és megint jönnek a videók.

Nem akartam jobban faggatni a kolléganőm hogy ne legyek gyanús de kérlek írjátok meg, hogy felejtsem el a pasit vagy még ne. Mert ez jelentheti azt is, hogy akar valamit a kolléganőmtől de azt is, hogy nem.

#kezdeményezésvagynem
jan. 10. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Én akkor küldtem valakinek naponta videókat, főleg zenéket, mikor azt mondta hogy depressziós és nem tud aludni, valamint ki fogják rúgni a munkahelyéről és kell állás, és fel akartam vidítani, ő is csak néha írt rá de mivel mondta hogy a kollégái is szívatják, gondoltam küldök neki legalább hallgatnivalót bentre. Az ilyen előzményeket a kollégák nem látják, csak azt hogy jön az üzi.
jan. 11. 00:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes, azért. Inkább hívná el randizni az helyett hogy okorsegeket kuldozget.
jan. 11. 07:18
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem tetszik neki a kolléganöd. Miért nem kezdeményezel te a pasinál?
jan. 11. 07:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En hagynam. Valoszinu tetszik neki a kolleganod. Az egy dolog, hogy bejelol ismerosnek valaki valakit, de ha igy kuldozget neki uzeneteket, valamit akar, plane egy szemelyes talalkozo utan. Ha nem akarna, nem uzenne neki. A kolleganod meg nem mondta el, pontosan mit gondol a pasasrol. En nem kezdemenyeznek, mert ha ossze is jon, utana azon kattognal, hogy vajon peldaul miattam jon a munkahelyemre vagy a kolleganom miatt? Elozd meg a jovobeni aggodalmaidat :D
jan. 11. 08:21
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Osztom 2.at.

Engem is irritál ha vkik csak posztokat videokat linkelgetnek. Mondanivaloja meg nincs mert buta. Le is tiltanám ezeket.

jan. 11. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Valószínűleg rajta kívül még 10 másik nőnek is küldözgeti ugyanígy.

Azt hiszi menő és jópofa.

Csak könnyű puncit keres, de még ahhoz is béna az ilyen, mondhatni mulya.

jan. 11. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Mert neki ez az ismerkedés. Nekem is vannak ilyenek, meg se nézem miket küldenek.
jan. 11. 10:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Pénteken rákérdeztem a kolléganőmnél hogy mi van a pasival és azt mondta egész héten csöndben volt. Ma más miatt beszéltünk messengeren a kolléganőmmel és megkérdeztem, hogy akkor a lovagja feladta? (Mert én kezdtem kicsit ebben reménykedni) Írta, hogy vicces mert pont nemrég írt rá hogy hogy van és hogy telt a hétvégéje

Szerintetek?

jan. 19. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Bennünket nem izgat ez annyira, mint téged. 🤣
jan. 19. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nem akartam jobban faggatni a kolléganőm hogy ne legyek gyanús"

Kicsit sem vagy ám gyanús, hogy téged csak ez az egy "lovagja" érdekel, semelyik másik... 🤣

Kolléganőd nyilván levette már rég és hülyít téged.

Lehet, hogy már rég szeretők, te meg csak annyit tudsz, amit elmond: semmit.

jan. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!