Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem vicces az hogy facebookon, instán megy a nagy szerelmes vagyok, örökké, stb aztán pár hónap múlva meg lekerülnek a közös képek?
Azért vicces nekem mert ennyire naívak sokan még 20 felett is, hogy azt hiszik pár hét ismerettség után hogy örökké fog tartani, meg a lányok azt hiszik hogy a rosszfiúk vele kivételesen rendesek lesznek.
Annyiszor volt már olyan hogy egy csaj bunkón elhajtott, aztán kirakta magukról a nagy szerelmes képeket, végül nem sokáig tartott a kapcsolat, velem meg annyira flegma, beképzelt volt mintha megtalálta volna az élete szerelmét, aztán még is csak vége lett.
Én is látom, hogy emberek összejönnek aztán szakítanak...
Csak mondjuk nem vagyok megkeseredett, hogy ez így bantson.
Most képzeld el, hogy azok a srácok még pár hétre is jobban kellettek, mint te hosszútávra..
😒😒😒
Mi értelme az ilyen kérdésnek? Nyilván nem csak szerinted vicces. Van erre egy kifejezés: közhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!