Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom közös bankszámlát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom közös bankszámlát szeretne, de én még hezitálok.... Jó ötlet e? Érdemes e? (Tudom, h ezt nekem kell eldönteni, de érdekelnének azért a vélemények!)

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 11:06
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Ha egyszer letiltás volt a számlámon, hová kértem volna a fizetésem?

Sajnos zsebbe nem adják...

Nem vagyunk házasok, és nem is leszünk, mivel nem vagyok házasságpárti!

2023. ápr. 20. 14:16
 22/53 anonim ***** válasza:
87%
Hát Kérdező ha már a izudat is od utalod akkor nem értem mitől ódzkodsz. Ezt akkor kellett volna átgondold, amikor ahelyett, hogy feloldattad volna a szálád tiltását, mint ahogy 100-ból 99 polgár megtenné, inkább átutaltattad hozzá. Ne haragudj de a pénzügyek terén való felelős gondolkodásod nem az erősséged...
2023. ápr. 20. 14:27
 23/53 anonim ***** válasza:
92%

22-es

Szerintem végrehajtói tiltás/inkasszó volt a kérdező számláján.

2023. ápr. 20. 14:30
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Paypal? Revolut?
2023. ápr. 20. 15:24
 25/53 A kérdező kommentje:

Így van!

Végrehajtói tiltást h oldjak fel?!

2023. ápr. 20. 15:28
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
25 A tiltás és a hozzáférés két külön dolog.
2023. ápr. 20. 15:42
 27/53 A kérdező kommentje:
És ezt most miért írod?
2023. ápr. 20. 15:58
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy van, hogy csak nekem van számlám, páromnak van hozzá társkártyája.
2023. ápr. 20. 16:14
 29/53 anonim ***** válasza:
80%
Közös a bankszámlánk, + van egy közös pénztárca, oda tesszük a kézhez kapott mellékjövedelmünket. Változó, hogy éppen melyikünk keres többet. Soha nem voltak anyagi vitáink. 40 éve vagyunk házasok.
2023. ápr. 22. 13:51
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

Így van ahogy 14 írja technikailag, mi is pár éve bementünk mert akartunk volna egy közös számlát csinálni, ahova mindkettőnk egyformán tesz, ha már egy kasszák vagyunk. De a bank ugyanezt a választ adta, túl sok volt válások esetén vele a baj és kb sehol nincs ilyen, csak a társkártyás megoldás.

Házasságnál meg tok mindegy kinek melyik számlán van pénz, ott jogi értelemben vagyonközösség van.

Mi egyébként úgy csináltuk, hogy megvan mindkettőnk saját számlája azóta is, csak egy adott összeget a közösre utalunk, abból vásárolunk stb. Így egyszerűbb nekünk a közöskassza és így tényleg ugyanannyit teszünk bele mindketten, nincs az hogy mikor mibe ki fizet stb..

Ha meg az egyikünk épp jóval többet keres, akkor %-os arányban tesszük a közösbe, így így is marad a kisebb bevétellel rendelkezőnek is saját pénze amit arra költ amire akar.

2023. ápr. 22. 21:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!