Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom közös bankszámlát szeretne, de én még hezitálok.... Jó ötlet e? Érdemes e? (Tudom, h ezt nekem kell eldönteni, de érdekelnének azért a vélemények!)
Ha egyszer letiltás volt a számlámon, hová kértem volna a fizetésem?
Sajnos zsebbe nem adják...
Nem vagyunk házasok, és nem is leszünk, mivel nem vagyok házasságpárti!
22-es
Szerintem végrehajtói tiltás/inkasszó volt a kérdező számláján.
Így van!
Végrehajtói tiltást h oldjak fel?!
Így van ahogy 14 írja technikailag, mi is pár éve bementünk mert akartunk volna egy közös számlát csinálni, ahova mindkettőnk egyformán tesz, ha már egy kasszák vagyunk. De a bank ugyanezt a választ adta, túl sok volt válások esetén vele a baj és kb sehol nincs ilyen, csak a társkártyás megoldás.
Házasságnál meg tok mindegy kinek melyik számlán van pénz, ott jogi értelemben vagyonközösség van.
Mi egyébként úgy csináltuk, hogy megvan mindkettőnk saját számlája azóta is, csak egy adott összeget a közösre utalunk, abból vásárolunk stb. Így egyszerűbb nekünk a közöskassza és így tényleg ugyanannyit teszünk bele mindketten, nincs az hogy mikor mibe ki fizet stb..
Ha meg az egyikünk épp jóval többet keres, akkor %-os arányban tesszük a közösbe, így így is marad a kisebb bevétellel rendelkezőnek is saját pénze amit arra költ amire akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!