Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline férfival milyen egy kapcsolat?
Sziasztok, igazából senkivel sem akarok vitába szállni vagy ilyesmi, nagyon sok az igazság abban amit írtak viszont az nem elhanyagolható tény hogy a borderline egy spektrum, tehát a fő vonások ellenére egyén függő. Másrészt pedig nehéz elválasztani a nárcisztikustól nagyon sok a közös vonás. És mivel némely dolog erősen a nárcisztikusokra jellemző. Ezért ide teszem ezt a nem rövid videót. Kb 30 perctől kezd el beszélni a kialakulásról. És főként a "nem emlékezès" ami szerintem nem borderline dolg. Illetve a szándékosság ami érdekes ebben videóban valójában egyik személyiségzavaros sem szándékosan teszi amit tesz, és főként nem élvezi, hanem ahogy a tornádós példa írja, ilyenné lett. És abszolút a környezet és a kora gyerekkor erdemènyezi.
Nekem volt egy Borderline exem.
Alapjáraton nem akartam vele össze jönni.
Részegen feküdtünk le egymással, ami bevallom nagyon jó volt, tehát az én tapasztalatom is az, hogy jók az ágyban. 😂
Viszont másnap már mondta, h mennyire szeret engem... Ott kedvesen, de őszintén megmondtam neki, hogy én nem akarok tőle semmit, nem akarok vele együtt lenni.
Erre ez utcán nekem esett. Üvöltött, ordított, hogy tönkre tettem az életét, bántom őt, kihasználtam. Mellé olyanokat kiabált, hogy gyilkos vagyok, meg akarom ölni. Már jöttek volna oda megvédeni őt, meg majdnem bajba kerültem miatta, mert már láttam embereket akik a telefonjukat vették elő, olyan jól előadta, mintha én tényleg bántanám ...
Tehát inkább elkezdtem csitítgatni, hogy jó-jó, vele leszek, csak maradjon már csendbe...
Később megtudta hol lakok és jött oda nagy bőröndökkel, hogy oda költözik.. Csak lestem, ahogy kérés nélkül jön be a lakásomba. Mikor mondtam, h nem akarom, hogy velem lakjon, megint patáliázott.
Sírt, visított, kiabált, de úgy, hogy a szomszédok már figyelték, hogy mit csinálok vele.
Sajnáltam mert látszott rajta, hogy nem éppen épeszű. Én pedig fiatal voltam, megsajnáltam. Ezért ahelyett, hogy a rendőrséget hívtam volna rá, befogadtam. Nem tudtam mit csináljak vele. Majd mesélt magáról. Arról, hogy az anyja bántotta, hogy milyen rosszul bántak vele. Meg egy csomó rossz dolgot az életéről. Azt is elmesélte, hogy Borderlineos, tehát tudott a betegségéről. Én viszont nem tudtam, hogy ez mit jelent, csak hogy nem tehet róla.
Annyira hatott rám, hogy úgy voltam vele, hogy megpróbálok segíteni neki. Helyreállítani őt valahogy, hogy boldogabb élete lehessen.
Tudom, nagyon naív voltam. Nem is értem így utólag, hogy gondolhattam ezt...
Az életemet viszont megkeserítette. Ha nem azt főztem, vagy ha nem vettem meg ami neki kellett... Már ment a hiszti.
Ilyenkor mindig úgy csinált, mintha bántanám, hogy a szomszédok miatt inkább csináljam amit ő akart .
Nem 1x volt, hogy elegem lett és a rendőröket akartam hívni. Olyankor nekem támadt és ütött és harapott..
Annyi mindent követelt, h vegyek neki, ha nem akkor az én pénzemből megvette magának, hogy az albérletből is menni kellett. 2 hétig az utcán voltam miatta. Mire végre megcsalt egy palival. (Össze tettem akkor a két kezem, mert bele is szeretett abba akivel megcsalt és onnantól az ő nyakán lógott.)
Ezután megszabadultam tőle...
Nem sokkal később tudtam is hova menni, ő pedig egy jó ideig az utcán élt.
Azóta már nem vagyok anmyira naív és bolond. Mostmár hiába ordítozna nekem. Nem félnék attól, hogy rám hívják a rendőrséget a színészkedés végett, amit előad. Akkor viszont nagyon féltem, hogy bajba kerülök miatta.
81/88 anonim
Néztem ezt a videót és azt mondja a faszi, hogy egy idő után mi is nárcisztikus jellemzőket veszünk fel egy ilyen kapcsolatban.
Döbbenet, de én is elkezdtem a borderline jellemzőit csinálni. Ráadásul nagyon rövid idő után.
Most, hogy már jó ideje, kb 7-8 hónapja nem vagyok benne ebben a mérgező kapcsolatban, le is vetkőztem a nagy részét, de igazság szerint azért még nyoma van. :(
Köszönöm ezt a videót. Nagyon tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!