Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline férfival milyen egy kapcsolat?
Később kifejtem, picit hosszú és Mónika Show beütésű sztori.
Amúgy itt is kb szerintem hasonló lesz a sztori, mint szokott lenni…
A borderline-os nem tűnik betegesnek az elején, sőt… Nagyon csendesek, kedvesek, segítőkészek alapvetően számukra IDEGEN emberekkel és a környezetükkel - ez az ismerkedési szakasz. Akkor jön a virgács, amikor néhány hét után jön az első nagyobb összeroppanásuk, amit ilyen hullámvasutas völgy-hegy szakaszok követnek. Ha érzelmileg hiphopp elkezd kötődni hozzád, az a legrosszabb mindkettőtöknek, mivel teljesen a beteged lesz - ha kimutatja, ha nem. Folyton írni fog, életképtelen lesz nélküled, manipulálni fog, hogy folyton vele legyél (erről nem is tudnak sokszor, hogy ezt csinálják), agresszívek lesznek, ha teret szeretnél. Mindemellett folyton stresszben lesz, ingatag lesz a hangulata is - ilyenkor lelép napokra, megcsal, másokkal van általában, önpusztítást csinál, vádaskodik.
Végülis leírtad... :D Szerintem Neked meséltem is erről.
A stádiumok tökéletesen ezek voltak.
Én azon dobtam el az agyam,hogy mennyi energiát fektetett abba,hogy meggyőzzön, és kezdjek felé nyitni. Sokáig tartózkodtam, de végül már másokat is rávett,hogy kampányoljanak nálam mellette. Mint a román zokniárúsok a piacon. Meg hogy életem lehetőséget hagyom elúszni, nem fogok találni ilyen lányt blabla. Hála istennek több ilyet tényleg nem.
Nekem az volt ilyen ijesztő felismerés, amikor mindezek után, hogy ő ragaszkodott ennyire, pont hogy ő dobott ki, mint egy zsák szemetet egyik pillanatról a másikra - plusz megtörtént a leértékelés és rettenetesen meg is utált valamiért. Pedig ő csalt meg, meg minden ilyesmi. :DDD
Plusz utána néhány hónap-fél év(?) múlva azt hiszem, hogy találkoztam vele, de nem ismert fel. Engem, akit elengedni nem akart hetekkel előtte. Nagyon pszichós ijesztő élmény.
#57:
:D Nekem érdekes módon nem volt ilyen konkrétan. Mondta, hogy nagyon kíváncsi rám, amikor néhány hónappal később valami ügy miatt még ráírtam (ezért is volt fura, hogy élőben nem ismert meg) aztán a nagy érdeklődésben mai napig tiltva vagyok nála. :D Összejött az exével (aki mit ad isten, szintén borderline-os), majd hamar szétmentek és most nem csinál semmit.
De hallottam olyanról is, ahol a bordi nem szakadt össze, hanem azóta is virágról virágra jár - szintén nem emlékszik semmire az ismerősömmel való 6-8 hónapos kapcsolatából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!