Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Borderline férfival milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borderline férfival milyen egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Milyen a párkapcsolat egy borderline férfival?

2022. márc. 15. 22:50
 11/94 anonim ***** válasza:
0%
4: ÉS hova mennek el például?
2022. márc. 15. 23:58
 12/94 anonim ***** válasza:
6%
Pont ideális a nőknek, neked is az lesz, igazi hullámvasút, dráma és szenvedés, tökre lehet menni mellette, ahogy szeretitek
2022. márc. 16. 00:08
 13/94 anonim ***** válasza:
100%

10-es

4: "hideg, meleg csap nyitogatás" Az mi?

A viselkedésének váltakozása, ahogyan viszonyul hozzád. Egyik nap totál "szerelmes", vidámság van, az élet szép. A másik nap totál negatív, hidegen viselkedik,támad és ugrik mindenre.

Messzire elmennek, hogy te se érezd jól magad, ha ők sem. XD XD

Értsd úgy, hogy bármire képesek, csak hogy te se érezd jól magad. Hazugság, erőszak, nem szabadulsz tőle, nyomoz utánad, zaklat, feltűnés kiszámíthatatlan helyzetben, értéket rongál stb. Nem olyan vicces ez.

2022. márc. 16. 01:13
 14/94 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnik*
2022. márc. 16. 01:15
 15/94 anonim ***** válasza:

#4 teljesen jól leírta

(mintha magam olvasnám csak nem pasi vagyok)

2022. márc. 16. 02:24
 16/94 anonim ***** válasza:
100%
Szívás. Exem is ilyesmi beütésű volt, meg anyám is. Nekem kicsit elegem van belőlük.
2022. márc. 16. 07:03
 17/94 anonim ***** válasza:
100%

Párom is ilyen kb mint 4. amit leírt.

Hullámvasut az egész.

Féltekenységi dühkitörésekkel,agresszív is, máskor meg szenvedelyes szerelemmel, sír is.

Mégsem borderline-os..

2022. márc. 16. 08:01
 18/94 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő. A 4-es elég jól leírta. De olvasd el a "Ha fáj szeretni" című könyvet. Abban minden le van írva.

Nekem a feleségem volt borderline és ledöbbentem, mert amiket a könyvben olvastam mi azokon mind keresztül mentünk.

A könyv kínál egy megoldást is, hogy hogyan lehet velük együtt élni, de ahhoz az kell, hogy a másik fél is partner legyen és tisztában legyen a betegségével. Ha nincs betegség tudata, akkor nem fog működni. Akkor projektál és te leszel a borderline, a nárcisztikus és minden más is. És kb az amit a 4-es leírt.

Tapasztalat :(

2022. márc. 16. 08:04
 19/94 anonim ***** válasza:
12%

Mozgalmas lesz, az tuti…

De ha előre tudod, hogy borderline, akkor mi a f*sznak kezdesz ki vele? Te sem lehetsz a legélesebb kés a fiókban.

2022. márc. 16. 08:39
 20/94 A kérdező kommentje:

19-es, ki mondta, hogy vele vagyok, mi van ha kíváncsiságból tettem fel vagy esetleg valaki aki közel áll hozzám ilyennel van vagy bármi más miatt tettem fel?

Nem tök mindegy miért született a kérdés? Ha nem tudsz rá érdemben válaszolni akkor menj inkább a szexuális kategóriába ahol a ferfiaknak intezett kerdesekhez írsz 😃

2022. márc. 16. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!