Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline férfival milyen egy kapcsolat?
Én mindenesetre, ha tudtam volna előre, akár azt, hogy border, akár azt, hogy túl jó az ágyban, tuti, hogy inkább kihagyom.
Valahogy a bordernek a tudata nekem erősebb red flag-nek tűnik.😆
De értem a problémát.
#45:
Igeen. De a bosszúvágy szerintem ijesztőbb ennél. Meg az, hogy úgy manipulál a nyolcosztályt végzett borderes is - amiről ők nem is tudnak/nem tudatos mindig(!!!) - mint egy bróker.
Azért nálunk én is hülye voltam, így utólag. Addig nagyon jó emberismerő voltam. Nála meg?! Voltak jelek, de nem voltam hajlandó figyelembe venni.
Mondjuk szerintem vannak szakmák, ahol ki tudnak teljesedni.
Ha hiszitek, ha nem (bár eléggé magától értetődő), Angelina Jolie és Britney Spears is borderline.
Szerintem ha a megfelelő helyen kamatoztatnák a “tudományukat”, annak még művészi értéke is lehetne, amit most egy polgári kapcsolatban vernek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!