Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy ilyennel kapcsolat?
Egy borderline pasival milyen a kapcsolat?
Olvastam,hogy nagyon tudják szeretni az embert és,hogy nagyon furcsa dolgokat csinálnak.
De tapasztalatok alapján milyen?
De ezt hogy kell elképzelni?
Reggel felkel délután meg elköltözik? 😃
Igen, jobban szeretnek mint egy atlag ember.
Aki panikbeteg lesz egy masik miatt, az panik beteg lesz egy erosebb heveny hasmenestol is...
És ez a "jobban szeret" miben nyilvánul meg?
Bocsi a sok kérdéstől,érint a téma de nem tudom ezeket elképzelni azért érdeklődöm.
En ilyesmit hallottam,hogy veszekedés után könyörgött a borderline,hogy "kérlek ne hagyj el" stb
Gondolom ez is velejáró dolog.
Jaj, de sok buraságot írnak itt.
Ez egy állapot nem betegség! Ebbe az állapotba bármelyikünk kerülhet egy nagyobb lelki trauma elszenvedése miatt.
Ezek az emberek valójában úgy érzik, hogy őket nem szereti senki és a pszicho kihatások miatt ezt erősíti a gyűlölködő tömeg.
Kinézik, kiközösítik mert érzik benne az instabilitást.
De, ebből kilehet lábalni. Az arab legenda is valójában erről szól.
A szörnyeteg felett az átkot csak is a szépség törheti meg.
A legenda utalást tesz, hogy valóban a szerelem a lélek donor.
Jobban azért szeretnek mert te jelented neki a metamorfózist.
Sok nőt meg ver a pasija de nem azért mert lelki beteg, hanem mert egyszerűen szemét. Nem helyes a beteg embereket büntetni a szemetek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!