Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen egy ilyennel kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy ilyennel kapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy borderline pasival milyen a kapcsolat?

Olvastam,hogy nagyon tudják szeretni az embert és,hogy nagyon furcsa dolgokat csinálnak.

De tapasztalatok alapján milyen?

2021. márc. 22. 14:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
19-es, ha a gyereked beteg, ne gyógyíttasd, mert a szenvedés a karmája!
2021. márc. 25. 11:41
 22/30 anonim ***** válasza:
34%

És ha a gyereked borderlineos és ezeket olvasod, hogy úgy állnak hozzá az emberek mintha maga lenne ördög és gyerekedtől meneküljenek?

Persze ha a gyereked betegen születik akkor nem úgy lesz hozzá ha gyereked igaz? Pedig a szüleivel is úgy viselkedik mint a párjával? És igen ha a párod ha mondjuk baleset ltben lebènul ugyanígy dobos el mintha úgy viselkedik, mert értem a különbséget de a borderlin ráadásul nem is egy betegsèg, csak meg kell érteni a működésèt, a szeretet igényèt a benne lévő sèrült kisgyereket a kielègítetlen szükségleteti, nehéz mint egy tárgynál, aminek van használati utasítása, de nem lehetlen. Képzeld magad egy borderlineos helyébe milyen lenne ha zöld menekülne mindenki, olyan dolog miatt amiről nem is tehet.

2021. márc. 25. 12:03
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
És a karma, miért van akkor hogy nem midneki egèszsègès? Vagy van akit vernek? Milyen lenne a világ nem lennének betegségek, balesetek, sajnos ez nem így működik. Ja és igen aki a gyereket hozza példának, ha neked lenne borderlineos a gyereked?
2021. márc. 25. 12:08
 24/30 anonim ***** válasza:
64%
A borderline-ok BÁNTALMAZZÁK a többi embert. BÁNTALMAZZÁK, érted?
2021. márc. 25. 12:39
 25/30 anonim ***** válasza:
29%
Ezzel az erővel a pszichopatákat is fel kell menteni, ha kínoznak vagy ölnek, mert agyi hiba miatt nem működik az empátia bennük.
2021. márc. 25. 12:40
 26/30 anonim ***** válasza:
75%
nekem 2 bordi párom is volt, pontosan tudom, hogyan működnek. A munkahelyen uralkodnak magukon, otthon meg, mint a szarvas-patás ördög, úgy bánnak a hozzátartozóikkal. Minél rendesebb vagy egy bordihoz, annál durvább lesz ő veled. Zsákmányállatnak tekinti azt, akit a kedvessége miatt "gyöngének" lát.
2021. márc. 25. 12:42
 27/30 A kérdező kommentje:
A témánál maradjunk ne spammoljuk tele a kérdést mert nem azért tettem fel 😃
2021. márc. 25. 13:01
 28/30 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes ez, hogy egy fizikai betegséggel èlő embert mindenèrt fel lehet menteni, akadálymentesítenek egy mozgáskorlátozottnak, a sikernek feliratoznak, a vakokat sem bántják érte, ha a vak úgy árt valakinek hogy nem tehet róla, a pszichopata sem tehet.. bármilyen nehéz is elhinni. Persze a transz egy egyéb szexuálisakat ha nem fogadom el ( és épp ezért el tudom fogadni mert tudom hogy ugyanúgy nem tehet róla) de őket erőszakkal elfogadtják. téboly ez, akkor mi alapján is van ez?
2021. márc. 25. 13:45
 29/30 A kérdező kommentje:
Privátba ezt kedves 28-as mert engem ez nem érdekel 😃
2021. márc. 25. 15:33
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Ugye a borderline nem állapítható meg 18 éves kor alatt, úgyhogy biztosra nyilván nem állítom, de az első barátnőm nagyon borderline-gyanús volt. Hiába voltunk mind a ketten gimnazisták, ráismertem mind az internetes jellemzésekből, mind azokból, amiket itt írnak. Aztán lehet, hogy nem az - nem tudom, én ebből tudok kiindulni.

Nos, ő tényleg tudott rajongás-szinten szeretni. Az 'imádlak' hangzott el leginkább a szájából. Mindig is voltak furcsaságai (amúgy, ahogy a környezete bánt vele, tipikusan borderline-előidéző dolgok voltak, úgyhogy nem kizárt, hogy egy olyan volt kialakulóban nála). Fél év után az első összeveszés után szakítottunk, ő szakított. Viszont utána még egy jó ideig beszélgettünk, mivel a kapcsolatunk eleve barátságból indult, hittem benne, hogy barátok maradhatunk. Viszont a beszgetések alatt mindig az jött elő, hogy mekkora egy szemétláda is vagyok. Olyan volt, mintha utált volna, mégis jött még ő is beszélgetni. Ragaszkodott mindkettőnk. Megviselt. Hacsak nincs acélidegzeted, egy borderline-ossal megvisel a kapcsolat. Utája sokkal nehezebben álltam lábra, mint egy átlag ember a szakítás után, de lehet, csak én vagyok túl labilis.

2021. okt. 9. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!