Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a párotok ilyennel lepne meg örülnétek?!
lassan egy éves évfordulónk lesz a barátnőmmel.
Azt találtam ki, hogy egy szép pohárra rágravíroztatom egy közös képünket, netán még valami idézetet is.
Persze veszek mellé még a kedvenc csokiját, meg kis nasikat.
Virágot nem tudom, hogy akarnék-e...:/
De ugy gondoltam, hogy használja si a poharat, rendes szebb féle üdítős pohár amit lehet kapni, és nem csakhogy betegye a szekrénybe...
(abból kifolyólag, hogy otthon saját pohara van ami már kissé leharcolt)
unalmas ötlet?! szerintetek?
vagy ha ez nem jó, akkor mit kellene kisebb összegből kitaláljak?!
oké, szóval jó az ötlet.
csak abból gondoltam egyébként, hogy a vitrinbe ki volt téve egy iylen pohár, rajta pedig egy lány képe gravírozva, és fel volt tuntetve az ár, meg minden.
persze ha nem tudják emgcsinálni marad a szöveg, meg természetesen a neve :)
Én is örülnék neki, bár félteném, úgyhogy lehet én is vitrinben tartanám. :) Nálunk egyébként tudnak képet gravírozni, csak nem lesz olyan erőteljes és mutatós nyilván, de azért szép.
Ha mindennapokra használatos valamit akarsz, akkor én inkább bögrére szavaznék képpel/idézettel. Azt már szinte bárhol megtudják csinálni és nehezebben törik, így sanszosabb hogy használni is fogja.
Ismétlem, csak magamból indulok ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!