Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyennek hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyennek hogyan lehet véget vetni?

Figyelt kérdés

14 évesen lefeküdtünk az egyik legjobb barátommal, osztálytársammal. Jártunk kb pár hónapig, aztán "vége lett". Nekem aztán több barátom lett, amire annyira nem vagyok büszke, de 18 évesen lett egy komolyabb kapcsolatom. Már 4 éve tart, nagyon helyes, egyetemet végzett, sportos, fiú (27). Egy probléma van: az a fiú akivel először voltam, végig mellettem volt és gyakorlatilag 14 éves korunk óta viszonyunk van. Az összes fiút megcsaltam vele, akivel voltam.

Tudom jól, hogy a jelenlegi barátom megcsalt/megcsal engem. Ő is tudja, hogy én megcsalom őt ezzel a fiúval. Mégsem szóltunk egymásnak, annyira fontos volt az, hogy megmaradjunk egymásnak, ez egy nyílt titok volt kettőnk között. Volt hogy egy hónapban többször csaltam meg a páromat, mint ahányszor vele voltam. Azonban a barátom most már szeretne egy szinttel feljebb lépni a kapcsolatunkban, és azt mondta, hogy beszéljük meg. Bevallotta, hogy mindig is olyan erős sejtése volt, hogy ezzel a fiúval köztünk van valami, hogy azt lehet mondani végig tudta. Kérdeztem tőle, hogy akkor mégis miért beszélgetett vele bulikban, miért hívta meg a szülinapomra, erre azt mondta, hogy mert benne volt, hogy őt választom, ha esetleg, kényszerhelyzetbe hoz. Meg mondta, hogy nem kellett nagy ész hozzá, a fiúnak 17 évesen olyan izomzata volt, hogy más 30-as irigy lehetett volna rá, jóképű gyerek, pénzes és soha nem volt barátnője, csak velem volt jóban.

De azt mondja, eltelt négy év, ha kell akkor most már döntsek, még ha esetleg tényleg nem mellette döntök is. Én meg mondtam neki, hogy én is tudok a megcsalásokról, és mondta, hogy gyanította, hogy tudom. Azt ajánlotta, hogy kezdjünk tisztalappal, és fejezzük ezt be. Ez lehetséges lenne? Tényleg újra tudnánk kezdeni együtt? Nem tudom, hogy tudnék-e élni anélkül a fiú nélkül. De szerelmes nem vagyok belé (szerintem), nem is hozzá illek. 8 éve van az életemben, nem tudom hogyan vethetnék ennek véget. Azt sem tudom, hogyan reagálna, bár nem egy féltékeny típus. Mit tegyek? Van értelme folytatni ezt a kapcsolatot? (mármint a barátommal)

2017. jún. 19. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Na, így néz ki kérem egy fiú-lány barátság ;)

22 éves vagy, messze állsz te még attól, hogy komoly kapcsolatra vágyj. Ha ez a felállás megfelel neked, akkor miért változtatnál?

Nyílt kapcsolatnak hívják, ennek a nagy hátránya, hogy bizony könnyedén becsúszhat egy frankó kis meglepi (ha nem értenéd: nemibetegség), előnye viszont, hogy kiélheted minden vágyadat, miközben valaki jóltart téged. Mi ebben a gond? Ha gyerek lesz, majd bemutatod mindkét fiút neki, hogy választhat melyik legyen az apja...

2017. jún. 19. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:

"Tudom jól, hogy a jelenlegi barátom megcsalt/megcsal engem. Ő is tudja, hogy én megcsalom őt ezzel a fiúval."

Remélem a válaszolók elég nyitottak az ilyen témához :)

2017. jún. 20. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!