Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti láttatok már ilyen pasit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti láttatok már ilyen pasit? Mibaja az ilyennek? Nem szeret, vagy szeret, csak hülye? Sztori .

Figyelt kérdés
Hihetetlen hangulatingadozásai vannak, fél kimutatni az érzéseit, egyszer bunkó, egyszer kenyérre lehet kenni. Sosem tudom mikor mihez van kedve, emiatt én sem merem neki kimutatni az érzéseim. Pl: Alváskor. Át szeretném karolni, erre lerázza magáról a kezemet...máskor meg ha nem karolom át meg van sértődve, hogy miért nem....nálatok is van ilyen, vagy mi ez? Mit kezdjek vele? Elhagyni nem akarom mert nagyon szeretem.

2013. dec. 30. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Megint egy buta nő....
2013. dec. 30. 20:49
 2/4 Tarnolf ***** válasza:
77%
A nők többsége ugyan ez. Tisztelet a kivételnek.
2013. dec. 30. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Alváskor tényleg veszélyes lehet kimutatni, de sokaknál ez elvárás sajnos.
2013. dec. 30. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem lehet, hogy csak simán hagyni kéne aludni nyugodtan! :D
2014. jan. 7. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!