Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért ilyen rosszindulatu,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ilyen rosszindulatu, amikor nem ilyennek ismertem meg. Volt olyan is h betegen még én ugraljam körbe. De ha beteg is vok nem ápol még az is nehezere esik ha megkerem menjen el a boltba?

Figyelt kérdés
Azt mondta h csak azért hozz nekem innivalot mert magának is vessz ,de különben nem hozott volna.olyan mintha csak érdekböl maradna velem volt olyan h azért jött h elkérje a telefonomat.olyan mintha at én véleményem nem számitana.tegnap este jogosan akadtam ki szint. csak veszekedtünk mert nem öntöttem neki kolat.de elötte meg nem akart haza kisérni inkab fogtam es magam ?hazakisértem.ja es most beteg vok.

2015. márc. 25. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit nyavajogsz?

Te vagy vele.Minek egy ilyennel?

Ha nem tetszik keress olyat aki nem ilyen.

Fiatal vagy szerintem,szoval találsz mást.

2015. márc. 25. 07:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Ki nyavajog
2015. márc. 25. 08:32
 3/3 Katica71 válasza:
Nő létemre azt gondolom, hogy sok pasi azért alázza meg az élettársát (direkt nem párját, szerelmét stb., mert ez nem az....), mert a nő ezt engedi. Beteges imádat, rettegés az egyedülléttől, kishitűség, stb. Nők, ébredjetek. A pasik azt teszik a nőkkel, amit azok megengednek nekik. Szeresd, tiszteld önmagad, akkor majd a pasid is fog.
2015. márc. 25. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!