Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki akinek féltékeny volt a párja irja le hogy milyen dolgokat csinált a "beteg" kor és nemet is. A legdurvábbtól a legviccsebig? és ha szakitás lett a vége akkor utána mi történt?
-volt, hogy azt hitte, megcsalom, mert sáros volt a cipőm (szerinte együtt nem voltunk sáros helyen)
- úgy volt h nálam találkozunk suli után, én utolsó óra után még beszélgettem a többiekkel, aztán hazaindultam, mire láttam, h 10+ nem fogadott hívás van tőle, majd őrjöngve hívott h a sulinál várt, de nem voltam ott, és tudja hogy épp mással randiztam sunyiban... a nap hátralevő részében iszonyú fagyos volt és a bocsánatáért kellett esedeznem... és végignézte az előzményeket is a gépemen, és belekötött h miért nézem más fiúk adatlapját
-kiakadt, amikor kitöltöttem egy tiniújságban egy buta kis tesztet, h melyik celeb illene hozzád
-letörölte az összes fiúismerősömet msn-ről és myvipről (akkor még ezek mentek)
-egyszer mentem nélküle el haverokkal, ott volt egy srác aki régen tetszett, és félóránként felhívott h ugye nem beszélgetek vele
-összetépte és kidobta egy régi naplómat, amiben arról a srácról írtam, akiért akkoriban odavoltam
-kidobta ugyanennek a srácnak a pulcsiját, amit nekem adott ajándékba
-őrjöngött, amikor írtam egy névnapi felköszöntést egy fiúismerősömnek (viszonzásul, mert ő is felköszöntött engem)
-ha ránéztem az utcán egy másik fiúra, eltakarta a szemem. ha pedig lányra, akkor azzal jött, hogy ne nézzem, mert akarja hogy leszbi legyek
hozzáteszem, hogy tinikapcsolat volt, 15-16 évesek voltunk, mára benőtt a feje lágya. és amúgy ő szakított.
22L
Az exem ellenőrizgetett, figyelt hol távol, hol közel (mindig kiszúrtam, csak azt hitte, hogy nem veszem észre). Telefonált, és mikor beleszóltam, Ő nem szólt bele.
A fórumokon idegen pasinak adta ki magát, mikor 2 mondatból tudtam, hogy Ő az:D
En 15 voltam(lany), o 18.
-nem beszelhettem fiu ismeroseimmel, barataimmal. Ha megis, akkor kaptam a cirkuszt, k**vazast,stb.
-nem nezhettem elotte a kedvenc sorozatomat(vampirnaplok), mert szerintem jo pasi a foszereplo, es az egyik kedvencem.
-nem nezhettem a baywatch-ot a tv-ben,mikor unatkoztam, mert h mit nezegetem en a felmeztelen pasikat?!
-nem engedett elmenni,mikor osszevesztunk, es eroszakkal tartott ott
-szorongatott, mart, fejembe nyomta a parnat,h ne sirjak
-azt mondta, szakit, ha elmegyek megegyszer az ifjusagi otthonba, mert h en oda pasizni jarok(pedig amugy az 50 ora onkentes szolgalatot teljesitettem ott)
-faggatott,h tetszik-e nekem egy srac,mikor elmondtam,h igen, tovabb folytatta: "Mi tetszik benne?" (Itt mar en sokszor probaltam szakitani, de vegul nem birtam, mert sajnaltam ot, es azt hittem, meg szeretem.)
-fojtogatott. Es ekkor szo szerint elmenekultem tole. Nem engedett ki, de akkor muszaj volt elmennunk boltba, es amint nem figyelt, elrohantam.
Szep idok voltak...:D
Nem kivanok senkinek ilyen elmebeteg embert, es ilyen dolgokat atelni illyen fiatalon, de az biztos, hogy rengeteget tanultam belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!