Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondja meg a pasi az új barátnőjének hogy súlyos beteg volt?
Most ismerkedek egy lánnyal. Lassan indult a dolog, futás közben ismerkedtünk meg. Már megvolt az első randi is 4 hét ismerkedés után. Szex még nem volt, de a második randi dátuma meg van beszélve.
Súlyos betegségem volt 3 évvel ezelőtt, az egyik tüdőmet el kellett távolítani. Most gyógyszert szedek, orvosi előírásra kötelezően sportolok. Nagyon kell vigyáznom magamra, rendszeres kontrollra járok. A műtéti óriási heg is látszik a mellkasomon (amit eddig ugye nem látott a lány)
A kérdésem az lenne, hogy ti lányok mikor "várnátok el" mikor lenne megfelelő előállnom ezzel a dologgal? Jelentsem be a második randin még mielőtt "történik valami" és úgy derül ki? Vagy ne foglalkozzam vele és majd meglátja? Komolyan nem tudom. Emiatt a dolog miatt azóta nem is mertem ismerkedni senkivel. Elég gátlásos lettem.
Volt egy kedves, egyszerű, könyvelő lány akivel a műtét után pár hónappal kezdtem randizni és amikor előhoztam a dolgot, hogy mit gondolna róla ha valakinek ilyen baja lenne, előadta hogy annyi pasi van és inkább keresne egy "normálisat". El is küldtem a francba.
24/F
Jól tetted, hogy az előző lányt elhajtottad.
Akivel pedig most ismerkedsz, bátran elmondhatod neki, hiszen ismerkedtek, beszélgettek, gondolom ő is mesél magáról, te is mesélsz magadról...
Szerintem a múltkor csak beletrafáltál abba az ostoba, hülye, bunkó, parasztba.
Aki ilyenért dob vagy ilyenért bele se menne egy kapcsolatba az egy hülye p..csa.
Szerintem általában kár célozgatni, az ugyanúgy nem őszinte hozzáállás.
Ha komolyra fordul a dolog, szerintem akkor rendesen mondd el neki, hogy mi a helyzet, egy randin. Nem feltétlenül a másodikon, de ne is kész helyzet elé állítsd, hogy majd úgyis meglátja a műtét nyomát.
Lesz lány az életedben, akinél nem ez számít, hanem pl a kitartásod, amivel nekiálltál életmódot váltani a betegséged után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!