12 hetes uh-on kiderült hogy a kisbabám súlyos beteg és nem tarthatom meg. Ha meg kell szülnöm az fáj, betétet kell e vinni? érdekelne olyan hozzászólás akivel sajnos már megtörtént. Bővebben lennt
nagyon sajnálom!
ugyanúgy 3 napot leszel bent, ha nincs semmi gond veled. és a szülés is ugyanúgy megy, mint a 9 hónap után. sajnos egy barátnőm hasonlóképpen járt. neki 23 hetesen meghalt a babája és ugyanúgy meg kellett szülnie. :( betétet inkább rakj, de a legtöbb kórházban adnak egy csomaggal. szerintem érdeklődj az orvosodnál, hogy hogyan fog menni, mert lehet, hogy nem mindenhol ugyanúgy.
fel a fejjel, és sok erőt kívánok!
Keress egy másik orvost, amíg nem késő, tehát azonnal, a 12 hetes nem kell megszülni!!!!
A halott baba megszüléséről olvashatsz a Bezzeganya blogon, sajna több ilyen történet is volt nyáron. Szerintem rosszabb, mint a normál szülés, mert ugyanúgy vajúdsz, de nem lesz, ami kárpótoljon, az egészséges baba.
De tényleg azonnal keress másik dokit, szerintem elkerülheted még. Vagy... nem 12 hetes a gyerek.
4. vagyok újra:
Nekem a dokim direkt javasolta, hogy ha 12. heti kombinált teszt aggodalomra ad okot, akkor kell magzatvízvizsgálat azonnal, mert akkor még el lehet vetetni. Van egy vérvételes módszer, ami 100%-os, és nincs hasbaszúrás, de annak 1 hónap alatt van eredménye, és akkor már szülni kell. Tehát tutira nem kell a 12. héten szülni.
AMúgy sajnálom...
Jobb megszulni hiddd el nekem. A babanak is humanusabb ha szules kozben hal meg mintha osszetornek a csontjait es kiszivnak ot a mehbol. Igy legalabb emberi modon bucsuzhatsz tole.
Nem lehet ugy tenni mintha nem lett volna elaltatnak aztan kesz vege mert komoly pszihis gondjaid lehetnek belole kesobb.
Jobb kicsit szenvedi had fajjon sirni es meggyaszolni a babat.Ha megszulod megnezheted es elbucsuzhatsz tole hiszen barmilyen beteg is csak a te ti gyerekektek orultetek neki elt benned hetekig.
Nem fog fajni csak kellemetlen a tagulas de egy negyed resze sem annak amivel egy normalis szules jar. A mehszaj csak 3-4 cm tagul ki hiszen a baba kicsi konnyen jon.
A kitolasa is egy perc kicsuszik beloled. Ami utana jon az rossz lelekileg. Talan a mehet is ki kell tisztitani de nem mindig ilyenkor altatasban vegzik ezt.
Masnap mar csak apro gorcseid vannak es mar mehetsz is haza.
Ajanlom keress egy gyaszcsoportot olyat ahol anyukak akik elvesztettek a magzatukat beszelgetnek egymassal ez konnyiti a gyaszt.
Dehogy kell megszülni!Én azért vállaltam a CVS-t(korionbiopsziát)mert azt már a 10.-11. héten megcsinálják,3-4 nap múlva eredmény van(magánúton,pl. az Istenhegyi Géndiagnosztikai Közp.-ban).Mellesleg 39 éves voltam,tehát a korom miatt bőven indokolt volt a genetikai vizsgálat.Az eredményem negatív lett(lassan 1 éves a lányom)ám ha pozitív lett volna,már 12-13 hetesen mehettem volna abortuszra.A barátnőmnek meg kellett szülnie,mivel 22 hetes terhes volt,amikor megjött az amniocentézis eredménye,hogy beteg a baba....
Azért én a helyedben SOS-ben megnézetném-ha lehet-magán úton valami profi genetikussal.Pl. a Hajdu Krisztinával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!