12 hetes uh-on kiderült hogy a kisbabám súlyos beteg és nem tarthatom meg. Ha meg kell szülnöm az fáj, betétet kell e vinni? érdekelne olyan hozzászólás akivel sajnos már megtörtént. Bővebben lennt
Figyelt kérdés
az érdekelne hogy ugye gondolom oxitocint adnak és hogy ugyanúgy az ember órákig szenved v ez hamarabb megvan?betétet kell vinni ?és hány nap alatt engednek ki mert azt mondták kb 3 nap,de van már egy 3 éves kislányom és jó lenne tudni pontosan.2013. szept. 13. 06:39
11/18 A kérdező kommentje:
sajnos ezen nem lett volna már mit nézni mert ez egy ritka betegség és az élettel összeegyezhetetlen.egy orvos 3 d-ben is megnézte és vagy 50 fotót biztosan készített és el is akarták tenni valami folyadékba.Az egyik válaszolónak pedig igenis rettentően fájt.Sajnos most szerdán estem át rajta ,1 órán át voltak fájásaim mire elfolyt a megzatvíz és még 2 órán keresztül vajúdtam de a laminária pálcika nem esett ki, végül egy orvos segített és kézzel befejezte!!!
2013. szept. 21. 13:29
12/18 anonim válasza:
Az egyik válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom,ami Veled történt.Nem Magyarországon élsz?Mert itthon NEM szülesztenek 12 hetesen,hanem abortuszt végeznek.Még egészséges magzat esetén is,nemhogy betegnél.Megszülni a 20. hét után kell...3 gyerekes
13/18 anonim válasza:
kedves kérdező!
nagyon sajnálom, ami veled történt, kívánok mielőbbi felépülést testileg és lelkileg is egyaránt, remélem nemsokára megszületik a kistesó!! :)
14/18 anonim válasza:
Nekem is volt tavaly egy danddy walkeres babym :( Nálunk is a 12. hetes uh-n derült ki a baj , nekem nem kellett szülnöm a 16. héten műtöttek.... Nem volt egyszerű, a második terhességem volt akkor már rendesen lehetett érezni a mozgását..... Műtét előtti napon kellett befeküdnöm, este kaptam laminária pálcát (az első gyerek császárral született), másnap 11-kor műtöttek, sajna volt egy kis komplikáció, így nem engedtek ki csak másnap reggel. Nagyon nehéz volt elengedni, de otthon ott volt a 2 és fél évesem, miatta és persze magam miatt is muszáj volt . Most a 3. terhességem 24. hetében vagyok, eddig úgy néz ki hogy minden a legnagyobb rendben ;) Kitartás neked!
15/18 anonim válasza:
En csak arra tudok gondolni, hogy a kerdezonek talan azert kellett megszulni mert vizsgalni akartak a magzatot, tanulmanyozni mert ritka betegsegrol volt szo. Irta a kerdezo, hogy valami folyadekba akartak tenni... Lehet, hogy abortalt magzatot nem lehet annyira tanulmanyozni (ezt inkabb nem fejtenem ki miert). Elnezest kerek, tenleg nem rosszindulatbol irtam ezt csak hirtelen erre tudtam gondolni a kerdezo kommentje utan.
Nagyon sajnalom kerdezo ami tortent. :(
16/18 A kérdező kommentje:
volt velem egy 17 éves lány akinek szintén terhesség megszakítása volt és a mellettem lévő szobában ugyanúgy neki is megindították.szerintem ez is kórház és egyénfüggő.
2013. szept. 24. 18:10
17/18 anonim válasza:
Szerintem is inkább kórház függő :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!