Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy ilyennel kapcsolat?
Egy borderline pasival milyen a kapcsolat?
Olvastam,hogy nagyon tudják szeretni az embert és,hogy nagyon furcsa dolgokat csinálnak.
De tapasztalatok alapján milyen?
Nos, én pszichológus vagyok és egyáltalán nem rossz emberek hanem sérültek. Én biztosra állíthatom neked, hogy ha egy orvos hatékony kezelést alkalmaz egy betegen, az nem más minthogy közösségbe küldi.
De persze megértem azt is aki szeretné tovább adni a sérüléseit és a gyöngéket találja meg, hogy könnyítsen magán...
Nekem volt borderlineos párom.
Ecsém, durva volt. Napi egy.két félórás kitörése volt, ma olyankor r*bancozott és hasonló szépségek, amíg ott nem hagytam. Mikor vissza mentem zokogott, azt mondta nem gondolta komolyan... Stb.
Az elején ez nem volt jelen.
Szerettem, és kitartottam mellette de volt egy határ. Nálam az 2 év volt.
Kedves kérdező! Brutálisan nehéz egy mentális beteggel a párkapcsolta. Bár volt párom bipoláris, egy borderline-os is hasonló.
Konkrétan nem lehet önálló véleményed, mert akkor te irányítani akarod őt. Ekkor jön, hogy így beszél veled mint egy darab Sz...l.Aztán egyik pillanatról a másikra szakít veled, mert épp ő ilyen kedvében van. Mindenért te vagy a hibás, ha rossz kedve van, akkor azért mert te nem tettél meg érte mindent, vissza fogtad, irányítani akartad. A lényege minden IS a te hibád, és ő teljesen jogosan szakítgat veled, de ha vissza akarja magát könyörögni neked kutya kötelességed elfogadni minden bajával, mert ha nem teszed te vagy aki miatt öngyilkos lesz... Nagyon durva egy ilyen kapcsolat. Én a végén már úgy éreztem, hogy nekem lesz szükségem kezelésre. Nagyon durván kicsinált idegileg.
Fú, szörnyű! Menekülj!!!
#13! Valószínűleg egy 1 órás terápiát könnyebb kibírni velük, mint egy életet. Sérültek igen. De ha te valaha is dolgoztál pszichológusként, akkor valószínűleg borderline emberek párjaival is találkozhattál. Nos, ők ezt a találkozást szívesen kihagyták volna, és megtehetik, ha a "sérült" helyett nem sérült párt választanak.(Tudom, mindenki sérült valahol...)Volt borderline emberrel kapcsolatom. Utólag azt mondom, meglettem volna nélküle, meg utána a több éves terápia nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!