Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen egy ilyennel kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy ilyennel kapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy borderline pasival milyen a kapcsolat?

Olvastam,hogy nagyon tudják szeretni az embert és,hogy nagyon furcsa dolgokat csinálnak.

De tapasztalatok alapján milyen?

2021. márc. 22. 14:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem tehet róla a beteg, hogy beteg, mert vélhetően nincs tudatában annak, hogy amit csinál, az nem helyes. De a lényegen nem változtat. Aki rosszul bánik a másikkal, azt nem köteles senki sem elviselni, csak azért, mert beteg. Ha a beteg változást szeretne és azt, hogy valaki megértse és szeresse őt, ahhoz szakemberhez kell fordulnia és kemény munka árán TALÁN remélhető javulás. De a többségre az jellemző, hogy támadnak, ha bárki azt meri nekik mondani, hogy betegek és segítségre szorulnak. Igenis gátlástalanok és gonoszak, még ha nem is tehetnek róla. Attól még azok.
2021. márc. 22. 15:41
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem számít betegségnek, hanem egy személyiségtípusnak. Sok árnyalata van. Az enyém nem vert meg, de egyre súlyosabban próbált alázni.
2021. márc. 22. 15:46
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

Nos, én pszichológus vagyok és egyáltalán nem rossz emberek hanem sérültek. Én biztosra állíthatom neked, hogy ha egy orvos hatékony kezelést alkalmaz egy betegen, az nem más minthogy közösségbe küldi.

De persze megértem azt is aki szeretné tovább adni a sérüléseit és a gyöngéket találja meg, hogy könnyítsen magán...

2021. márc. 22. 15:53
 14/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem betegseg es nem is szemelyiseg hanem egy allapot.
2021. márc. 22. 15:57
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Nekem volt borderlineos párom.

Ecsém, durva volt. Napi egy.két félórás kitörése volt, ma olyankor r*bancozott és hasonló szépségek, amíg ott nem hagytam. Mikor vissza mentem zokogott, azt mondta nem gondolta komolyan... Stb.

Az elején ez nem volt jelen.

Szerettem, és kitartottam mellette de volt egy határ. Nálam az 2 év volt.

2021. márc. 22. 17:57
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is 2 évig bírtam.
2021. márc. 22. 18:30
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Brutálisan nehéz egy mentális beteggel a párkapcsolta. Bár volt párom bipoláris, egy borderline-os is hasonló.

Konkrétan nem lehet önálló véleményed, mert akkor te irányítani akarod őt. Ekkor jön, hogy így beszél veled mint egy darab Sz...l.Aztán egyik pillanatról a másikra szakít veled, mert épp ő ilyen kedvében van. Mindenért te vagy a hibás, ha rossz kedve van, akkor azért mert te nem tettél meg érte mindent, vissza fogtad, irányítani akartad. A lényege minden IS a te hibád, és ő teljesen jogosan szakítgat veled, de ha vissza akarja magát könyörögni neked kutya kötelességed elfogadni minden bajával, mert ha nem teszed te vagy aki miatt öngyilkos lesz... Nagyon durva egy ilyen kapcsolat. Én a végén már úgy éreztem, hogy nekem lesz szükségem kezelésre. Nagyon durván kicsinált idegileg.

2021. márc. 22. 19:57
 18/30 anonim ***** válasza:
87%

Fú, szörnyű! Menekülj!!!

#13! Valószínűleg egy 1 órás terápiát könnyebb kibírni velük, mint egy életet. Sérültek igen. De ha te valaha is dolgoztál pszichológusként, akkor valószínűleg borderline emberek párjaival is találkozhattál. Nos, ők ezt a találkozást szívesen kihagyták volna, és megtehetik, ha a "sérült" helyett nem sérült párt választanak.(Tudom, mindenki sérült valahol...)Volt borderline emberrel kapcsolatom. Utólag azt mondom, meglettem volna nélküle, meg utána a több éves terápia nélkül is.

2021. márc. 22. 22:46
 19/30 anonim ***** válasza:
38%
Így akkor jó hamar úgy szét fog szakadni a társadalom, a "menekülőkre" illetve a magukra hagyottakra. Ja persze a mai világban mindenkit csak az önmaga jólète érdekel, meg ha az ha valami elromlik dodjzk el, legyen új még jobb...mert megérdemlem címszóval. Kármáról hallottatok már. Valami csak rávitt, hogy azt az embert választottad. Mert mondjuk az a sorsfeladatod? általa tudsz fejlődni?
2021. márc. 25. 11:30
 20/30 anonim ***** válasza:
76%
maradjon minden nő az őt verő párjával, a gyerek a bántalmazó szülő mellett, a beteg ne gyógyíttassa magát, mert a betegség a karmája, ugye?
2021. márc. 25. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!