Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményed szerint mi a baj az ismerkedéssel manapság és mi tette ilyenné?
Az internettel önmagában nincs baj.
Csak azzal van baj, hogy iszonyat sokan vannak, hatalmas a választék és a szórás.
Míg 17 évvel ezelőtt a legtöbb embernek csak az iskolában volt elérhető az internet és a mobilnet még sehol sem volt, akkor még értek valamit a chat oldalak is.
Aztán mikor már elérhető áron lehetett az embereknek otthon is internet akkor bejöttek a társkeresők is, de még mindig nem voltak ennyien.
De az applikációk még mindig messze voltak.
Volt egy hangulata a chat-elésnek a netes társkeresésnek.
Ma kb annyi, hogy 100 embert 2 perc alatt átlapozol a képek alapján. És akik tetszenek, az után még jön köztük is a szórás-
100-ból tetszik mondjuk az embereknek úgy igazán 5 ember.
Ebből a 5 emberből megnézik ki hol lakik...ki mit dolgozik ki mivel foglalkozik.
És jó esetben! Jó esetben marad 1!
4-esnek is igaza van.
Bazinagy szerencse.
Gondolj bele, hogy hányan elkerülik egymást...
Lehet, hogy 100 m-re laknak egymástól, de mindkettő másik munkahelyre jár vagy másik suliba, és totál ellentétes időben mennek dolgozni és jönnek haza, és lehet, hogy az egyik busszal a másik vonattal.
És lehet, hogy tökéletesen egymáshoz valók, de lehet, hogy a büdös életben nem fognak találkozni.
Vagy az a szép eladólány a boltban mindig csak délelőtt dolgozik te pedig csak délután érsz haza és csak akkor tudsz elmenni a boltba és soha nem találkozol vele....
igen 8-as ez igaz :)
Egyszer én is csodálkoztam ilyesmin, a környékünkön lakott egy lány, tényleg kb max 50 méterre, és azelőtt sosem láttam pedig mindig arra jártam, és megkérdeztem egyik szomszédomat, hogy az meg ki csoda....
És, hogy ő születése óta itt lakik.
Igen a véletlen műve lehet a legtöbb esetben. Ha nem neten ismerkedsz ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!