Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményed szerint mi a baj az ismerkedéssel manapság és mi tette ilyenné?
49
Udvarias Pistike valódi énjét és bicskanyitogatását olvashattuk...
Épp ezért nem elég ha valaki csak udvariasnak tűnik. Igen, vannak tényleg udvarias emberek, akiknek más értékeik is vannak az udvariasságon kívül, pl, nem nyitogatnak lépten nyomon bicskát... De éppen ezért tartunk az udvariaskodó emberektől, mert sokszor kibújik a szög a zsákból...
#52:
Ne durrogj, lufi. Odébb lehet állni és keresni egy Udvarias Pistikét, vagy ki a bánatot emlegetsz te folyton, ha nem tetszik a nyers modorom. Különben meg ha emlékezetem nem csal, nemigen szoktam itt udvariaskodni senkivel sem, bárkit elküldök a kínjával együtt a gyászba. Akár téged is. Az igazságért meg nem kell megharagudni.
Üdvözlettel: egy bunkó g#ci
Az internettel úgy gondolom nincs probléma, csak manapság nagy lett a szórás. Anyagiasak lettek az emberek, és itt mindegy, hogy nőről vagy férfiról beszélünk. A másik része meg, hogy nem mernek személyesen ismerkedni az emberek.
Munkából kifolyólag kevés időm volt anno elmenni szórakozni, így az ismerkedésre minimális esélyem volt. Így maradt a netes társkeresés.
Ott ismerkedtem meg a párommal, akivel lassan 2 éve együtt vagyunk. És a poén ebben az, hogy konkrétan 100m laktunk egymástól. Még se találkoztunk élőben soha, egy internetes társkereső kellett hozzá.
Tény, nem könnyű manapság ismerkedni, rengeteg az álszent, anyagias ember. Plusz lehet valaki 10/10-es ember ha nincs meg a szimpátia stb akkor megette a fene és akkor újra jön az örökös körforgás, és jó ha 100 emberből megtalálod azt aki hozzád való, jobb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!