Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Véleményed szerint mi a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményed szerint mi a baj az ismerkedéssel manapság és mi tette ilyenné?

Figyelt kérdés
Pl. hogy miért nagyok az elvárások, a társkeresőknek miért nincs értelme stb.

2020. jún. 2. 19:52
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
65%
Sosem volt bajom az ismerkedéssel. De szerintem a rohanó világ, a lúzer férfiak meg a pénz(meg ami ezzel jár, ide tartozik a fb és insta is ahol felvágnak) jelentősége tette a nők nagyrészét olyanná amilyen. Ritka manapság egy normális csaj, bár én többet is ismerek, nem is tudok választani közülük, de a nagy többségre nem ez a jellemző!
2020. jún. 21. 12:16
 52/55 anonim ***** válasza:
45%

49

Udvarias Pistike valódi énjét és bicskanyitogatását olvashattuk...

Épp ezért nem elég ha valaki csak udvariasnak tűnik. Igen, vannak tényleg udvarias emberek, akiknek más értékeik is vannak az udvariasságon kívül, pl, nem nyitogatnak lépten nyomon bicskát... De éppen ezért tartunk az udvariaskodó emberektől, mert sokszor kibújik a szög a zsákból...

2020. jún. 21. 15:14
 53/55 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
74%

#52:

Ne durrogj, lufi. Odébb lehet állni és keresni egy Udvarias Pistikét, vagy ki a bánatot emlegetsz te folyton, ha nem tetszik a nyers modorom. Különben meg ha emlékezetem nem csal, nemigen szoktam itt udvariaskodni senkivel sem, bárkit elküldök a kínjával együtt a gyászba. Akár téged is. Az igazságért meg nem kell megharagudni.

Üdvözlettel: egy bunkó g#ci

2020. jún. 21. 15:29
 54/55 anonim ***** válasza:
45%
De béna vagy. Kissé fekete-fehér nem? Az udvariaskodás és a normális őszinte emberséges viselkedés között fényév távolság van... És az emberséges őszinte kissé nyers de természetes személyiség ugyanekkora távolságra van attól amit most itt átlendítettél magadon a 180 fokoddal :D
2020. jún. 21. 15:33
 55/55 anonim ***** válasza:

Az internettel úgy gondolom nincs probléma, csak manapság nagy lett a szórás. Anyagiasak lettek az emberek, és itt mindegy, hogy nőről vagy férfiról beszélünk. A másik része meg, hogy nem mernek személyesen ismerkedni az emberek.

Munkából kifolyólag kevés időm volt anno elmenni szórakozni, így az ismerkedésre minimális esélyem volt. Így maradt a netes társkeresés.

Ott ismerkedtem meg a párommal, akivel lassan 2 éve együtt vagyunk. És a poén ebben az, hogy konkrétan 100m laktunk egymástól. Még se találkoztunk élőben soha, egy internetes társkereső kellett hozzá.

Tény, nem könnyű manapság ismerkedni, rengeteg az álszent, anyagias ember. Plusz lehet valaki 10/10-es ember ha nincs meg a szimpátia stb akkor megette a fene és akkor újra jön az örökös körforgás, és jó ha 100 emberből megtalálod azt aki hozzád való, jobb esetben.

2020. jún. 22. 07:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!