Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar valakinek szerencseje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar valakinek szerencseje szexkapcsolattal ugy hogy az ismerkedes neten kezdodott? Fiuk lanyok velemenye egyarant erdekel. Hol silerult partnert talalni? Itt vagy facen vagy valami erre kialakitott oldalon?

Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 18:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen,volt. En itt is talaltam...
2016. jan. 27. 19:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Itt szamomra lehetetlennek tunik.. Mindenki csak trollkodik
2016. jan. 27. 19:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Pedig lehetséges...az előbb írtam neked és nem vagyok troll.
2016. jan. 27. 19:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok és nő,viszont nem kérek privátot.
2016. jan. 27. 19:24
 5/15 anonim ***** válasza:

lányok írhatnak nekem :)

22f

2016. jan. 27. 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

Itt sem lehetetlen, de még nem jött össze, bátortalanok a lányok, amit azért meg lehet érteni. Találkoztam eggyel és kaptam fotókat egy másiktól.

Viszont Tinderről már kétszer, badooról szintén kétszer volt laza kapcsolatom. Nem nehéz szerintem, nyilván a képek sokat számítanak és a szöveg. Annyiból szerencsés vagyok, hogy a tekintetem nyugalmat és egy jólelkű srác képét sugározza, magas vagyok, jól kommunikálok írásban, van kellő intelligenciám. A probléma a következő szokott lenni: a nők előbb utóbb megszeretnek. Egy éjszakás sosem érdekelt, ha többször együtt vagyunk, akkor pedig azért kialakulnak érzelmek. Nagyon jó velem szexelni, mert rendkívül figyelmes vagyok és meg tudom adni a szeretkezést és az élvhajhász szexet egyszerre. Viszont én még nem tudok szeretni úgy igazán senkit. Ezért veszélyes szerintem a szexkapcsolat, mert valaki mindig többet akar. Persze nagyon izgalmas is, főleg ha nem csak a szexről szól, hanem mondjuk egy kirándulásról, kenuzásról valahol, szóval van benne szórakozás is.

28f

2016. jan. 27. 19:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Én a Love.hu-t ajánlom. :)
2016. jan. 27. 21:13
 8/15 anonim ***** válasza:

Én itt eddig "csak" kellemes beszélgetőtársakat szereztem, de állítom ez az oldal jobb, mint sok társkereső. :D

F

2016. jan. 27. 21:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt.A badoon. 18/l
2016. jan. 28. 18:56
 10/15 anonim ***** válasza:
6os, azt kifelejtetted, hogy szerény is vagy :D
2016. márc. 5. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!