Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet némelyik nőnek ekkora szerencséje?
Néhány napja benn voltam egy olyan üzletben (Fehérhajú utca) ahol drága, luxusmárkájú ruhákat és kiegészítőket lehet kapni. Egy 40 év körüli férfi a barátnőjének/feleségének választott éppen ajándékot. Az ajándék pedig egy fél millió forint értékű luxustáska.
Elszomorodtam, mert az én barátom még egy rúzst sem venne ajándékba...
ŐŐ ne haragudj ,de ez miért szerencse?
Biztosan velem van a probléma ,de valamiért nálam a szerencse az lenne ,ha már jó sok éve együtt lennének ,Boldog párkapcsolatban de munkából kifolyólag nem lenne egymásra idejük.
Ezért a férfi elintézi ,hogy mondjuk 1 hét munkától és otthontól távol kikapcsolódnak.BÁRHOL ,csak jól érezzék magukat!
Vagy együtt töltenek egy egész napot szerintem már azok az élmények is többet érnek bármilyen táskánál.
Amúgy csak én gondolom úgy hogy egy tárgynak "idézőjelesen" ,nincs értéke ilyen téren?
Ha én szeretek valaki akkor nem megvenni akarom az érzéseit milliókért hanem kiérdemelni,mert milliós cuccokból minden lesz csak párkapcsolat nem.
Nem szerencséje van, hanem üzletet kötött egy férfival, hogy amíg az drága ajándékokat vesz neki, addig ő párban marad(=lefekszik) vele, az ilyenek az igazi luxusprostik.
Sok pénzem van, de még sosem vettem drága ajándékot egy nőnek sem, némelyik előtt még az anyagi hátteremet is eltitkoltam, nekem az a fontos, hogy magamért szeressenek, ne a pénzemért. Ha mindenáron pénzért akarnék dugni, akkor elmennék egy hivatásoshoz, az legalább nem akar mának látszani, mint ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!