Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik nő miért hiszi azt, hogy facebookon való megjelölés mögött, egy esetleges hátsó szándék van?
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 11:47
2/11 anonim válasza:
Azért, mert egy nap több jelölést is kapunk, aminek mindig az a vége, hogy ismerkedni akarnak a pasik. Itt gyk-n is, már ha látom, hogy üzenetem jött meg se nézem, mert 90%-ban a perverz faszik írnak.
3/11 anonim válasza:
Nem kell nőket jelölgetni Facebookon, én sem szoktam, legfőképpen nem idegeneket, így nem adsz rá okot, hogy bármire is gyanakodjanak.
4/11 anonim válasza:
Csak akkor ha valóban nem is ismerem az illetőt.
Ismeretlenek mit akarnak tőlem?
Mert a szomszéd fiú bejelöl, megértem. De ismerősöm ismerőse, akivel soha nem is találkoztam... ?
5/11 A kérdező kommentje:
Természetesen olyanra gondolok, akivel azért váltottam 1-2 szót.
2015. jan. 8. 11:55
6/11 anonim válasza:
Én egy játék miatt jelölök egy csomó nőt, még egy sem gondolt hátsó szándékot...
7/11 anonim válasza:
#5: Szerintem felesleges. Nekem is lehetne 400-500 ismerősöm is, mert itt-ott beszéltem velük pár szót. Sohasem szoktam jelölgetni senkit se, nem vagyok ismerőshalmozó.
9/11 anonim válasza:
Sokan hajlamosak messzemenő következtetéseket levonni jelentéktelen apróságokból. Ugyan az a helyzet, mint amikor lányismerősre ráírok, hogy megkérdezzem mi van vele, és egyből azon kezd agyalni, hogy milyen mögöttes szándékom van. Pedig nincs, csak tényleg érdekel, hogy mi van vele.
10/11 anonim válasza:
Az 1-2 szó is kevés.
Egyszer egy szobatársam egyetemen nem tudott dolgozni menni, de létszám hiány volt. Így elvállaltam a munkáját, és bárpultos lettem. 1-2 óra után még jó is :D
Aznap épp koncert volt, özönlöttek az emberek. Másnap fb-on ha 60-anan nem jelöltek be akkor senki!
Most erre mit lehet reagálni?
Ha csak pár szó esik köztetek az még nem is ismeretség.
Ilyenkor 2 dolgora gondolhat az ember:
1 fel akar szedni
2 növelni akarja az ismerősei számát...
Mást nem tudok, de mindkettő felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!