Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nálam sokkal "szebb" fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nálam sokkal "szebb" fiú közeledik hozzám, és nem tudom, mit szeretne? 18L

Figyelt kérdés

Nyáron egy fesztiválon kavarodtunk össze, aztán bejelölt Facebook-on.

Eddig nem nagyon kommunikáltunk, aztán az elmúlt hetekben elkezdtünk valahogy írogatni, aztán találkoztunk is párszor.

Sokat bókol, de nem nem csak a kinézetemre, többször mondta, hogy okosnak, értelmesnek tart és jó velem beszélgetni. Tegnap valahogy a fiú-lány barátságra terelődött a téma, és egyből rávágta, hogy nem létezik.

Ma pedig iskola után elém jött, vettünk csokit, kiültünk a parkba, beszélgettünk, és azt mondta, hogy a csoki nagyon jó, de elfogy és azért örül, mert inkább az fogyjon el előle, mint én.

Nem tudtam reagálni rendesen, adtam az arcára egy puszit.

Viszont tényleg nem értem, mit szeretne tőlem, vagy mi folyik. Az eddigi barátnői mind mesés arcú, őzike, törékeny alkatú, "elit" lányok voltak, én meg abszolút nem vagyok ilyen, alacsony vagyok, duci, az arcommal nincs bajom, mert tiszta a bőröm, de akkor is nagyon távol vagyok az ilyen "széplányoktól". A fiú nem is kell mondanom, magas, széles vállú, dús, kócos, hullámos haj, borosta, világoskék szem, tehát a tinilányok álma.

Nem akarok rátörni konkrét kérdésekkel.

Mit tegyek?

16L (18F)

2014. okt. 14. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Eldönteném, hogy hány éves vagyok. Ha magamtól nem megy, elővenném a személyit és kiszámolnám.
2014. okt. 14. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajj, 16 vagyok:)) a kérdésbe eredetileg nem akartam beleírni a korom, de arra gondoltam, hogy a fiú korát is meg kellene említenem. Na, bocsánat.
2014. okt. 14. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold át mégeggyszer.

.

.

.

.

.

.

.

Ha nem sikerült rájönni segítek, tetszel neki. Az, hogy eddig ribikkel járt... Lehet rájött, hogy egy kedves lány kell neki. :)

2014. okt. 14. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

mi az hogy nálad sokkal szebb fiú?:DD

te lány vagy,nem?o.O

akkor meg minek hasonlítod magadhoz?:D

2014. okt. 14. 18:22
 5/5 A kérdező kommentje:

"Kategóriájában magasabb helyen van".

Nem tudom megfogalmazni, a fizikai porhüvelye szemrevalóbb.

2014. okt. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!