Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác bejelölt facebook-on,4 közös ismerősünk van, visszaigazoltam neki, hogy majd megkérdezem tőle, miért jelölt be. Most viszont látom, hogy az adatlapján ki van írva: "megjelölés ismerősként"?
Figyelt kérdés
Megnézhette a képeimet, rájött hogy ronda vagyok, és inkább törölt? :D2014. jún. 19. 15:52
1/10 anonim válasza:
pontosan, megválaszoltad a saját kérdésed...
4/10 anonim válasza:
EZ a kettő jut nekem is eszembe
5/10 A kérdező kommentje:
De szar. :DD Mindegy, nekem se tetszett amúgy a srác.
2014. jún. 19. 16:00
6/10 anonim válasza:
vagy megijedt,hogy egyből letámadtad a honnan ismerlek kérdéssel :D
7/10 anonim válasza:
Jahh, eza kérdés nagyon ijesztő :D
8/10 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt csak pont a nemek pont fordítva voltak. :D Csak én e-mailben kaptam hogy bejelölt. Felmentem aztán nem is kaptam róla értesítést. :O Aztán bejelöltem én a némbert az meg visszaigazolt. Ki érti ezt...
9/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam neki. :D Csak akartam. Na mindegy. :D
2014. jún. 19. 16:35
10/10 anonim válasza:
nekem pont most jott ertesites h vki visszaigazolt. mire megneztem, nem volt ismeros. biztos megijedt tolem, pedig jobb no vagyok, mint o pasi.hiaba kigyurt, feje csunya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!