Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nagyképű és magabiztos némelyik pasi?
Neveltetés kérdése? Vagy a vérükben van? :D
Azt vettem észre,hogy a barátom sokkal magabiztosabb, mint én.
Pedig nem bántásképpen mondom, de én nőben jobbnak számítok, mint ő pasiban (mások véleménye szerint is). (Magyarul nagy hasa van, semmi sport, öltözködésében sincs semmi különös, átlagosan néz ki. Nem magamat dicsérve, de én sportolok, meg nagyon odafigyelek magamra, mindig valami csinos, nőies viselet, igényes megjelenés stb.)
Mégis alábecsül engem.
Hogy lehet némelyik pasinak ekkora önbizalma? :D
Nem arra értettem konkrétan a magabiztosságot.
Hanem külsőségekre... Vannak azért nála 1000-szer jobb pasik is, de mégis úgy tünteti fel magát, mintha ő lenne az isten.
"Hanem külsőségekre... Vannak azért nála 1000-szer jobb pasik is, de mégis úgy tünteti fel magát, mintha ő lenne az isten."
Erről beszélek. A nők sokan nem ismernék el, pedig úgy működnek/tök hogy ha a pasi úgy tesz mintha legalább egy Dicaprio lenne akkor a tudatalatti kapcsol hogy "hmm, talán mégse olyan rossz pasi, sőőt". A nőknek magabiztosság kell, vonzó a számukra, ezért a pasik (már amelyiknek nincs) kialakítják.
Én azt látom, hogy kérdező saját magát kívánja Miss Tökéletesnek kikiáltani, de a világ ezt nem veszi tudomásul. Így nem marad más, mint neki kell elfogadni, hogy messze van a tökéletestől.
A barátodnak meg üzenem, továbbra is legyen magabiztos, határozott.
Hogy van nála 1000x jobb is? Elárulom, nálad is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!