Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet némelyik nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet némelyik nőnek ekkora szerencséje?

Figyelt kérdés

Néhány napja benn voltam egy olyan üzletben (Fehérhajú utca) ahol drága, luxusmárkájú ruhákat és kiegészítőket lehet kapni. Egy 40 év körüli férfi a barátnőjének/feleségének választott éppen ajándékot. Az ajándék pedig egy fél millió forint értékű luxustáska.

Elszomorodtam, mert az én barátom még egy rúzst sem venne ajándékba...

2015. okt. 21. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Megéred a pénzed kérdező, ha te ezt tartod az élet nagy szerencséjének...
2015. okt. 21. 19:49
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Ez még nem bizonyíték arra,hogy a nőnek nagy szerencséje van.Az ajándékozás épp az a szeretetnyelv,amivel a legkönnyebb hazudni.Ettől még nem biztos,hogy boldogok is együtt.Felesleges irigynek lenni ennyi alapján,mert nem látsz bele a kapcsolatukba.De amúgy teljesen megértelek.
2015. okt. 21. 19:51
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

Egy-két dugásért félmillás táska?

Na, ez valami atompunci lehet, ha ennyit megér...

2015. okt. 21. 19:57
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Úr isten ennyire hülyék vagytok?

Nem pénzéhes a kérdező! Pusztán azért gondolja úgy, hogy az a csaj szerencsés, mert a férfi annyira szereti, hogy olyan sokat költ rá, míg ő egy pár száz forintos rúzst se kap. Nem a fél miállás táskát hiányolja, hanem a gesztust, hogy egy férfi neki is kedveskedjen, ezzel a szeretetét kimutatva.

Szerintem a kérdező nem nagyon szerez közös élményeket se a párjával, ha ilyet ír hogy még ennyit sem kap.

Azt meg honnan tudjátok, hogy a pénzéért van a nő a férfival? Csak azért, mert a férfi gazdag, ez egyet jelent azzal, hogy csak a pénzre hajt minden nő? Oké, előfordul ilyen, de ez durva általánosítás, hogy a nők pénzéhesek és csak az kell nekik, cserébe szexért.

2015. okt. 21. 20:13
 15/24 A kérdező kommentje:
14-nek van igaza!
2015. okt. 21. 20:23
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek az előzővel.Első hallásra a legtöbb ember azt gondolja,hogy minél drágább ajándékot kap valaki,annál jobban szereti a párja.Ez persze nem mindig van így.Na sok nő pont ezt a nagy szeretetet irigyli és az nem pénzéhesség.Viszont ha valaki direkt azért szeretne drága ajándékot,hogy neki legyen olyan táskája vagy ékszere,akkor az valóban pénzéhesség.De ha valaki az ilyenből arra asszociál,hogy a párja nagyon szereti,az már más lapra tartozik.
2015. okt. 21. 20:24
 17/24 anonim ***** válasza:

"ező! Pusztán azért gondolja úgy, hogy az a csaj szerencsés, mert a férfi annyira szereti, hogy olyan sokat költ rá"

Erre írja a kérdező,hogu jogos.

Szóval ti a szeretetet pénzben méritek!?

2015. okt. 21. 20:37
 18/24 A kérdező kommentje:
Én tök boldog lennék ha meglepne egy 6 ezres táskával vagy az üzletben fizetésnél azt mondaná hogy hagyd, akkor kifizetem és ajándék neked tőlem. Ha már nem veszi a fáradságot arra hogy elmenjen és maga vegyen valamit. Hidd el, csak olyat viszek a pénztárig amit kitudok fizetni a saját pénztárcámból. Szóval a fél millás táskával nem megyek az üzlet pénztárához.
2015. okt. 21. 20:42
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nem mérném pénzben a szeretetet,ha nem azt látnám,hogy a szép nőknek mindent megvesznek a pasik.Csak azok érdemelnek drága ajándékot ugye,és más ne vágyjon rá? Ne haragudj,de ha a férfiak sem pénzben mérnék,akkor egy nő sem kapna drága ajándékot.Jogods igény ez minden nőtől.
2015. okt. 21. 20:42
 20/24 anonim ***** válasza:
6%

Figyu, a barátom ma a kedvenc fánkimmal jött haza, mert rossz napim volt, és boldoggá tett.

Ha neked a félmilliós táska jelenti a boldogságot akkor keress ilyen pasit, de ez téged minősít.

2015. okt. 21. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!