Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet némelyik nőnek ekkora szerencséje?
Néhány napja benn voltam egy olyan üzletben (Fehérhajú utca) ahol drága, luxusmárkájú ruhákat és kiegészítőket lehet kapni. Egy 40 év körüli férfi a barátnőjének/feleségének választott éppen ajándékot. Az ajándék pedig egy fél millió forint értékű luxustáska.
Elszomorodtam, mert az én barátom még egy rúzst sem venne ajándékba...
Én a 14. hsz vagyok!
Én sem pénzben mérem a szeretet, engem már egy 100 Ft-os cukorkával boldoggá tesz, mert ha kapok tőle valamit, az azt jelenti hogy gondol rám és boldoggá akar tenni, hogy figyel rám és törődik velem.
A kérdező ezt hiányolja. Nem a fél milliós táskát.
Attól lenne vki boldog h kap egy tárgyat? Ami elkopik, elszakad, eltörik, mittomén? Perszepersze kapni vmit jó. Hogyne lenne az.
De sztem tudod mikor szerencsés vki? Ha reggel úgy ébred pl melletted a másik, hogy azonnal téged keres a kezével. És érzed h annak örül h te vagy. Sztem ez sokkal nagyobb szerencse.
Meg h tudtok ugy csendben lenni egymás mellett, h az a csend kellemesen tölti ki a teret. Hogy ne legyen semmi kényszer, h úristen nem tudunk beszélgetni...
Na egy ilyen társ a szerencse. Nem egymillió tárgy, ami múlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!