Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet némelyik nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet némelyik nőnek ekkora szerencséje?

Figyelt kérdés

Néhány napja benn voltam egy olyan üzletben (Fehérhajú utca) ahol drága, luxusmárkájú ruhákat és kiegészítőket lehet kapni. Egy 40 év körüli férfi a barátnőjének/feleségének választott éppen ajándékot. Az ajándék pedig egy fél millió forint értékű luxustáska.

Elszomorodtam, mert az én barátom még egy rúzst sem venne ajándékba...

2015. okt. 21. 19:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%
Igen,engem boldoggá tenne,de nem vagyok pénzéhes.El is magyaráztam,hogy miért.Ha nem érted,az a te privát problémád.
2015. okt. 21. 20:59
 22/24 anonim ***** válasza:

Én a 14. hsz vagyok!

Én sem pénzben mérem a szeretet, engem már egy 100 Ft-os cukorkával boldoggá tesz, mert ha kapok tőle valamit, az azt jelenti hogy gondol rám és boldoggá akar tenni, hogy figyel rám és törődik velem.

A kérdező ezt hiányolja. Nem a fél milliós táskát.

2015. okt. 21. 21:18
 23/24 Költőnő? ***** válasza:

Attól lenne vki boldog h kap egy tárgyat? Ami elkopik, elszakad, eltörik, mittomén? Perszepersze kapni vmit jó. Hogyne lenne az.

De sztem tudod mikor szerencsés vki? Ha reggel úgy ébred pl melletted a másik, hogy azonnal téged keres a kezével. És érzed h annak örül h te vagy. Sztem ez sokkal nagyobb szerencse.

Meg h tudtok ugy csendben lenni egymás mellett, h az a csend kellemesen tölti ki a teret. Hogy ne legyen semmi kényszer, h úristen nem tudunk beszélgetni...

Na egy ilyen társ a szerencse. Nem egymillió tárgy, ami múlandó.

2015. okt. 21. 23:10
 24/24 anonim ***** válasza:
500 ezres táska? Kell a francnak az a kínai bóvli. Merthogy az, csak mivel a márka reklámokat is ki kell fizetni ugye........azért ilyen drága. Nekem a férjem amúgy bármit megvenne (de nem hagyom,mert minek felesleges dolgokra pénzt költeni), az anyagi helyzetünktől függően. Azért a smucig, spúr pasikat én nem kedvelem.....
2015. okt. 22. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!