Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline férfival milyen egy kapcsolat?
Azt valóban nem.
De hogy milyen? Az az esetleges kísérőbetegségektől függ.
Amúgy ennek kb 100%, hogy nem lesz jó kimenetele. Nem véletlenül személyiségzavar. Nagyon fura dolgai lesznek.
Hát mi nem? :D
Képzelj el egy macskát; odadörgölőzik, ha olyanja van, de eltűnik néha, párzik, vemhesen hazaesik, vagy random átköltözik a szomszédhoz, ha olyanja van. :D
A kötődésük nagyon-nagyon terhelt az ilyen embereknek. Tényleg szenvedni fogsz mellette - nagyon szeretni fog, utána utálni, ghostingol, szinte fixen megcsal, kórházból ki-be, öngyilkossági kísérletek, pszichiátria, promiszkuitás, függőségek, gyógyszerrel való visszaélés megjelenhetnek az ilyen egyéneknél. Évek terápiája, hogy ezeket le tudja küzdeni.
És ez nem a virgács. Ez neki normális. Ha be kell menned a kórházba hozzá egy mélypontja után (pl. kísérlet), szinte fix, hogy nem fogja érteni, hogy mi bajod van, hiszen ő teljesen jól van.
Ezért személyiségzavar, mivel az érzékelése teljesen más, mint alapesetben. Egy cinikus komment sokkal nagyobb sebet hagy a lelkén, mint amikor téged akar megbüntetni és hetekig a pszichiátrián ül emiatt. Nagyon bosszúállóak is tudnak lenni…
Most voltam együtt 1 bordenlinos 22 éves csajjal.1 hónapig ment...
A nők kiszámíthatalanok,mert nem tudják álltalában mit akarnak.
Na ezt emeld köbre és kb ilyen egy bordenlinos.Pedig ő még gyógyszert is szedett meg jart dokihoz is
Szóval menekülj,ha nem akarsz hosszutávon kikészülni
Mintha az exem, és a vele való kapcsolatunk leírása lenne :D
Hányszor volt,hogy összevagdosta magát és elküldte fotón... Ment a tv, hiradó egy lányról beszélt aki vonat elé esett/ugrott nem tudom, megszólal hogy "mit tennél ha velem is ez történne?" Jól lebasztam,hogy mondhat ilyen baromságot, és kihozta belőle,hogy nem is érdekelne engem, én a halálát várom. ...Régi "szép" idők😣🤣
Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy azok is érdekesek, akik előre tudják, hogy borderline-os az illető és mégis kikezdenek velük, majd nagyon meglepődnek, hogy mivel jár ez.
Múltkori beszélgetésem:
Srác: Ja, amikor én mentem a cuccaimért, akkor is ott ült már az új csávó.
Én: Az kemény.
Srác: Hát igen, borderline-os volt az Aliz.
Én: Akkor minek kezdtél ki vele?
Srác: Mert jól nézett ki.
És utána leírta, hogy együtt éltek 10-12 hónapig, meg havonta járt be vele a kórházba csak azért, mert hogy a csaj jól nézett ki. :DDD
Azért nem normálisak ezek sem, valljuk be. /Az persze megint más, ha a kapcsolat alatt derül csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!