Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, viszont gyakran eszembe jut egy másik férfi. Tudom, hogy vele nem lenne jó együtt. Miért?
Per pillanat nekem is olyan érzésem van, hogy hiányoznak az életemből az érzelmek. Nem konkrétan egy férfi, hanem általánosságban azok az érzések, amiket egy új fé férfi felbukkanása hozna magával...
Nyilván ilyenkor az ember idealizál, elképzeli, hogy azzal jobb lenne, de ez nem igaz. A te agyad is tudja, az enyém is. Csak jó néha elmerengeni ezen. Hogy milyen jó lenne, ha mégis igaz lehetne.
Velem is ez a helyzet.
23 vagyok de mintha máris kapuzárási pánikom lenne, bármilyen viccesen is hangzik. Alapvetően nem értek egyet a monogámiával, csak amíg szerelmes vagyok, de addig nagyon. Nem vagy túl fiatal az elköteleződéshez?
Én mindig bele esek ugyanebbe. De már rengeteg ilyen hirtelen megtetsző fiút egyszerűen elkerültem és elfelejtettem. Így is lehet kezelni. Csak addig fáj amíg tetszik neked, utána örülni fogsz, hogy nem léptél hülyeséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!