Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan esik rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

25/L vagyok, a párom 28F.

Fél éve vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk.

Ő hozta szóba 2 hete a valentin napot, hogy nem tudja mit vegyen nekem. Mondtam hogy nem kell semmi, mire felháborodott hogy dehogyisnem mert megérdemlem stb.. így hát én is vettem neki ajándékot (egy nike melegítőalsót mert tudtam hogy akar venni magának és egy plüssmacit aminek a dobozába beleraktam egy kulcsot a lakásomhoz mert megbeszéltük hogy a közeljövőben ideköltözik).

Ma reggel amikor hazaértem a munkából ő már fent volt, és az asztalon egy nagy tábla milka csoki fogadott. Azt sem mondta hogy bú vagy bá. Kérdeztem hogy ez az enyém-e, mondta hogy igen, megköszöntem és ennyi volt a valentin nap. Én nem adtam neki oda az ajándékát mert nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, sőt még nekem is az lett volna. Nem az esik rosszul hogy “csak ennyit” kaptam, hanem hogy semmi energiát nem fektetett bele a dologba, illetve az ahogy “átadta”. Ennél még egy szál virág is jobban esett volna. Főleg azok után hogy tudom róla hogy a barátság extrák kapcsolatának pandora medált vett születésnapjára. :/

Az már csak hab a tortán hogy amikor befeküdtem mellé közeledtem hozzá úgy és azt mondta majd holnap szexelünk. Majd utána azzal viccelődött hogy ne legyek már ilyen b.szatlan. Azóta sem tudtam elaludni pedig egész éjjel dolgoztam, nagyon bánt hogy ilyen volt. Szerintetek jogosan vagy túlreagálom? :(

febr. 14. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Ne légy baszatlan? Dobd ki a rohadékot!
febr. 14. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Abszolút jogos!
febr. 14. 10:11
 3/9 Laylah ***** válasza:
85%
Én biztos nem agyalnék csendben, hogy vajon mit rontottam el, én vagyok-e a hibás, hanem megkérdeztem volna, hogy ez minden, amit megérdemlek, ahogy említette? Mert ha igen, akkor eszedbe ne jusson összeköltözni vele. Már most egy tapló, később sem lesz jobb.
febr. 14. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Egy suttyó a fickó aki nem szeret. Döntsd el akarsz-e tőle bármit hosszabb távon, mert szerintem nem érdekes.
febr. 14. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
ez egy pöcs! hagyd ott.
febr. 14. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Dobd ki. Beárazott cselédnek.
febr. 14. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
"Mondtam hogy nem kell semmi" - Megkaptad. Sőt, még csoki is volt az asztalon. Akkor most mi a baj? Máskor legyél őszinte.
febr. 14. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Sok hűhó semmiért. Nem kellene összeköltözni vele.
febr. 14. 11:09
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
No, egy ilyen tuskó mellett a romantikus Valentin nap felejtős fogalom.
febr. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!