Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogosan esett rosszul?
Figyelt kérdés
A barátom azt akarta kifejezni hogy az egyik csaj nem nézett ki olyan jól mint én és ezt így tette meg: neki csúnyább volt az arca2021. jún. 30. 21:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem is azt kellett volna mondania,hogy te szebb vagy. Igazából lehet ez jelzésértékű is,de az is lehet,hogy egyszerűen csak rosszul kommunikál. Te ismered.
2/6 A kérdező kommentje:
Inkább az utóbbi.
Nem tudom, minek akarna akkor velem járni ha nem tetszem neki
2021. jún. 30. 22:06
3/6 anonim válasza:
Akkor meg felejtsd el az egészet.
4/6 anonim válasza:
Hát megértem ha ott helyben egy pillanatra rosszul esik, de nem kéne annyit rugóznod rajta, hogy ide is kiírd.
Miért nem mondtad akkor neki, hogy mi az hogy csúnyáBB, én csúnya vagyok? Szinte biztos, hogy mondta volna, hogy nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Mondtam neki és mondta is hogy véletlenül rosszul fejezte ki magát, nem szandékos
2021. júl. 1. 09:01
6/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta az exem egyszer, amikor megkérdeztem milyennek lát engem, azt mondta: mindenkitől van szebb!
Ott akkor nagyon gyorsan kiábrándultam. Én vettem a lapot, hogy van tőlem szebb is. Akkor rájöttem igaza van. Tőle is van szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!