Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexi tanárnéni, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi tanárnéni, jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés

A páromat most korrepetálja orosz nyelvből egy külön tanárnő, felsőfokú nyelvvizsga kell neki.

A lényeg, hogy ma volt az első alkalom, hogy HÁZHOZ ment a tanárnő(nem ez volt megbeszélve, de mindegy).

A lényeg, hogy a párom a gyönyörtől elkábulva hívott fel, hogy most lett vége az első órának, és hogy ez a Tanárnő...mint a filmekben, tűsarkú, kontyolt haj, szexi szemüveg, kivágott blúz, rakott kis szoknya, fekete nejlon harisnya,és hogy Úristen...mondom neki: Tetszett drágám a tanárnő?

Alig tudott megszólalni, mondta is, hogy CSAK ketten voltak otthon, és így nézett ki...

Én nekem meg innentől elment a kedvem mindentől.

Tudom, melyik pasi ne alélna el ettől a látványtól? De ezt nem nekem, a barátnőjének kellene elmondania.

2016. máj. 9. 11:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez jogisan esett rosszul! En elgondolkoznek hogy mennyire tisztel ha ilyen pofatlan...
2016. máj. 9. 11:27
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy egy ilyen utan en kiabrandulnek a parombol es mar nem akarnam folytatni vele :(
2016. máj. 9. 11:32
 3/21 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ez ugye nem kamu? A párod Johnny Sins?

Minden videóban ez van...

26/F

Amúgy, ha igaz, akkor kicsit gáz a párod, gyorsan elkapja a gépszíj.

2016. máj. 9. 11:36
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen embertől menekülnék, jogosan esett rosszul.
2016. máj. 9. 11:38
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Na én amúgy is önbizalomhiányos vagyok, ezek után tuti nem tudnám folytatni a kapcsolatot.
2016. máj. 9. 11:39
 6/21 anonim ***** válasza:
55%
Inkább kapd össze magad, Kisanyám!
2016. máj. 9. 11:49
 7/21 anonim ***** válasza:
12%
Nekem is rosszul esne de, a következõ alkalommal olyan szexin várnám haza hogy egy kettõre elfelejti a tanárnõt, hûséget fogadott a szegény ördög nem vakságot.
2016. máj. 9. 12:09
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora tirpák már, hogy ezt így leközli. Nem kell szemellenzővel járni, de én ilyet az életben nem mondanék a barátnőmnek. 22/F
2016. máj. 9. 12:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ciki a srác, nem kicsit hanem nagyon:')
2016. máj. 9. 12:20
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos akkor nem női hiszti ez részemről. Nagyon csalódott meg szomorú vagyok, de hát úgy látszik nem a legrendesebb srácot fogtam ki.

2016. máj. 9. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!