Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő husisabb, +15kilogramm minimum, az jogosan zavarhat?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 09:12
2/17 A kérdező kommentje:
De minden szép és jó csak ez az egy zavaró tényezője van
2016. ápr. 26. 09:24
3/17 anonim válasza:
Mi a kérdés? A barátnőd/feleséged hízott? Vagy ismerkedsz valakivel és ez zavar rajta? Vagy rajtad van ennyi plusz és az zavar?
4/17 anonim válasza:
"De minden szép és jó csak ez az egy zavaró tényezője van"
Kétlem, hogy így lenne. Egyébként meg egy esetben hízhat el így nő, szülés idején. Minden egyéb esetben igénytelen.
5/17 anonim válasza:
Ha minden szép és jó lenne, akkor nem szúrna szemet a súlyfelesleg.
6/17 anonim válasza:
Azért a "zavar" elég erős kifejezés, ha olyan nőre használod, akivel épp ismerkedsz (mint egy hisztis kislány, hogy jujj, engem zavar, én vagyok a világ közepe). Ha nem jön be az, hogy husisabb, akkor hagyd ott, mert megérdemel egy olyat, aki úgy szereti, akinek úgy tetszik, ahogy van. Ha még olyanról bezsélnénk, aki melletted hízott el, ott még csak-csak megértem, mert nem úgy ismerkedtetek össze.
7/17 anonim válasza:
Azert nem mert ha igy ismered meg de nem jon be akkor inkabb hagyd a csudaba. Ő jogosan kérhetne hogy hizzal 15kg-t mert ő a mackos pasikat kedveli??
9/17 anonim válasza:
add meg a számát nekem! segítek rajta(d).
10/17 anonim válasza:
Akkor jogos, ha te magad pont ideális súlyú vagy, pici bónusz sincs rajtad. Ha van akkor már nem igazán fair emiatt rinyálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!