Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a nő husisabb, +15kilogramm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő husisabb, +15kilogramm minimum, az jogosan zavarhat?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Engem biztos nem zavarna, szeretem fogdosni a nőt, főleg szex közben, amelyet valljuk be egy nagyon vékony nőn nem tudnék csinálni.
2016. ápr. 26. 10:38
 12/17 anonim ***** válasza:

>jogosan

Jogról szó sincs. Ha zavar, zavar. Ha emiatt nem vonzódsz hozzá, akkor ez van.

2016. ápr. 26. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne jogos? Nem jönnek be mindenkinek azok a nők, akiken van súlyfelesleg.

Nekem sem jönnek be azok a pasik, akik kövérek.

Ízlés dolga. Kell, hogy vonzódj hozzá, ha nem vonzódsz a plusz kilók miatt, akkor ne is jöjj össze vele, mert ez mindig zavarni fog téged.

2016. ápr. 26. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha attól lett husisabb, mert kihordta a gyereked, akkor ideje magadba szállni.

Ha épp csak ismerkedtek, akkor egyszerűen konstatáld, hogy nem az eseted (jogosnak nem jogos, hogy zavar, hiszen senkinek nem kötelessége megfelelni a TE ízlésednek). Hidd el, mást nem fog zavarni, és a nő is jobban jár, ha olyannal lehet, aki vonzónak találja.

2016. ápr. 26. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha zavar, akkor nem jön be neked. De ha nem jön be, miért zavar? Nem tök mindegy?? Olyan nincs, hogy húúú álmaim nője lenne, de 15 kilóval nehezebb a kelleténél és így már zavar... Olyan sincs, hogy húú Béla álmaim pasija, csak épp gebe, mint egy kivénhedt döglősorban lévő szamár. Ha már így látom...akkor nem szeretem. Kedvelni kedvelhetem, mint embert...de nem szerelemmel. Ha meg nem kapcsolatról van szó, tök mindegy ki hány kiló.
2016. ápr. 26. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Rohadtul zavarna.
2016. ápr. 27. 11:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha neked nem ez a típus tetszik,akkor igen,csak legyél korrekt a csajjal és mondd meg,hogy bocs,de nem ő az eseted.Mondom husisabb nőként.A testalkat önmagában még nem nagy igény,akkor lenne az,ha még mellé lennének plusz külső elvárások.
2016. máj. 11. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!