Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minimum és maximum hány évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimum és maximum hány évig tudják az emberek a szebbik arcukat mutatni a párjuknak? Csak idő függvénye ez vagy kell hozzá pl egy váratlan vagy rossz élethelyzet is, amikor kifordul magábol a másik?

Figyelt kérdés
Nektek mennyi idő alatt és mikor, mi által szokott leesni, hogy nem olyan a másik, mint gondoltátok?
2016. jan. 31. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
KB egyből látni rajta ha erőlteti, még komolyabb dolog előtt is. Feszültnek érzed magad a közelébe.
2016. jan. 31. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már az első beszélgetésnél a valódi arcomat mutatom, mert azt akarom, hogy engem szeressen meg, ne egy álarcot. Ha meg csak az álarcot tudná megszeretni, nincs is miről beszélnünk, mert nem illünk össze.
2016. jan. 31. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik akár évekig. A szög akkor szokott általában kibújni a zsákból, mikor vagy túl jól megy a szekér és azt hiszi, mindent megengedhet magának, vagy mikor egy komoly problémával kerültök szembe, ami erős stresszhelyzetet teremt. Pl. egy pár évekig a legnagyobb szerelemben éltek, aztán jött egy olyan helyzet, hogy mindketten nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültek, veszett a lakás, minden. Az egyik félnek az volt az első reakciója, hogy keresett egy havert, akinél lakhat, ő egyedül, a másikat meg elküldte a francba és utána nem érdekelte többet él-e, hal-e, mint ha nem is lett volna.
2016. jan. 31. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, másik pár sztorija: ők is nagy boldogságban, szerelemben éltek évekig, mint álompár. Aztán a nő hízott kb. 3 kilót (amúgy sem volt kövér), erre a férfi elhagyta.
2016. jan. 31. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, vannak akiken hamar látszik, de vannak nagyon jó stratéga emberek is, azokról se feledkezzünk meg, sőt talán ők a legdurvábbak.

Számomra pl. az egyik leginkább gyanús emberek azok, akik azonnal alkalmazkodnak idegenekhez + a véleményeikre is azonnal bólogatnak.

2016. jan. 31. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez változó. Van, akinél kell a rossz élethelyzet, hogy kiforduljon önmagából, mert magától nem olyan. Van, akinek a hátán is fát lehet vágni. Van, aki csak az első éjszakáig játssza meg magát.
2016. jan. 31. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Összeköltözve akár napok alatt is jöhet a "megvilágosodás", de pár hét/hónap alatt már tuti, hogy túlesnek a párok az első konfliktusokon. Már csak azért is, mert manapság elég könnyű szar helyzetbe kerülni (munkahelyvesztés, adósságok stb.).

Nekem az első egy-két hétben esett le, hogy lesz pár kemény "meccsünk" a férjemmel (akkor még nyilván nem volt az), mondom az okokat:

- úgy kell könyörögni, hogy kimoshassam a ruháit (ez még ma is előfordul, és 6 év alatt sem bírta megindokolni, mi a baja a mosással :D)

- zoknik a lakás minden pontján széthányva (a radiátor réseibe/mögé tömve is, csak hogy még nehezebben találjam meg :D)

- kiürült tejes doboz a hűtőben (de bármilyen kiürült csomagolást visszatett a helyére, nem győztem helyette kidobálni)

- elfogyott WC-papír/konyhai papírtörlő pótlásának elfelejtése

- konyhai figyelmetlenségek: többször hagyott fent pl. vizet forrni, aztán belemerült a gépezésbe (én nem is tudtam, hogy feltette, így nem figyeltem), majd arra lettünk figyelmesek, hogy áthatolhatatlan füst van a konyhában; levest főzött, elfeledkezett a zöldségekről (szintén gépezés), majd ezt még megfejelte azzal, hogy az égett zöldségeket felöntötte vízzel, és fűszerezett is, hátha menthető, majd mikor hazaértem, bizonytalanul még meg is kérdezte, hogy baj-e, hogy fekete a leves :D :D

Lenne még pár hasonló példám, de hát ezek inkább csak vicces kis konfliktusok, komoly problémáink nincsenek, mármint nehézségeink vannak, de szükséghelyzetben mindig számíthatunk egymásra, és ez a lényeg.

2016. jan. 31. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos én vagyok valahogy rosszul összerakva, de nálam az az alap, hogy olyan kapcsolatban bírok lenni hosszútávon, amiben önmagamat adhatom. És én is olyasvalakivel szeretnék lenni, akit a hibáival együtt elfogadok. Egy percig nem akartam soha megjátszani magamat, valaki elfogad úgy, ahogy vagyok, vagy pedig nincs dolgunk egymással. (Természetesen ennek semmi köze ahhoz, mennyire vagyunk rugalmasak, mennyire tudunk alkalmazkodni és apróságokban változni, változtatni).
2016. jan. 31. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!