Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimum és maximum hány évig tudják az emberek a szebbik arcukat mutatni a párjuknak? Csak idő függvénye ez vagy kell hozzá pl egy váratlan vagy rossz élethelyzet is, amikor kifordul magábol a másik?
Igen, vannak akiken hamar látszik, de vannak nagyon jó stratéga emberek is, azokról se feledkezzünk meg, sőt talán ők a legdurvábbak.
Számomra pl. az egyik leginkább gyanús emberek azok, akik azonnal alkalmazkodnak idegenekhez + a véleményeikre is azonnal bólogatnak.
Összeköltözve akár napok alatt is jöhet a "megvilágosodás", de pár hét/hónap alatt már tuti, hogy túlesnek a párok az első konfliktusokon. Már csak azért is, mert manapság elég könnyű szar helyzetbe kerülni (munkahelyvesztés, adósságok stb.).
Nekem az első egy-két hétben esett le, hogy lesz pár kemény "meccsünk" a férjemmel (akkor még nyilván nem volt az), mondom az okokat:
- úgy kell könyörögni, hogy kimoshassam a ruháit (ez még ma is előfordul, és 6 év alatt sem bírta megindokolni, mi a baja a mosással :D)
- zoknik a lakás minden pontján széthányva (a radiátor réseibe/mögé tömve is, csak hogy még nehezebben találjam meg :D)
- kiürült tejes doboz a hűtőben (de bármilyen kiürült csomagolást visszatett a helyére, nem győztem helyette kidobálni)
- elfogyott WC-papír/konyhai papírtörlő pótlásának elfelejtése
- konyhai figyelmetlenségek: többször hagyott fent pl. vizet forrni, aztán belemerült a gépezésbe (én nem is tudtam, hogy feltette, így nem figyeltem), majd arra lettünk figyelmesek, hogy áthatolhatatlan füst van a konyhában; levest főzött, elfeledkezett a zöldségekről (szintén gépezés), majd ezt még megfejelte azzal, hogy az égett zöldségeket felöntötte vízzel, és fűszerezett is, hátha menthető, majd mikor hazaértem, bizonytalanul még meg is kérdezte, hogy baj-e, hogy fekete a leves :D :D
Lenne még pár hasonló példám, de hát ezek inkább csak vicces kis konfliktusok, komoly problémáink nincsenek, mármint nehézségeink vannak, de szükséghelyzetben mindig számíthatunk egymásra, és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!