Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz az az elmélet, miszerint fiú és lány között csak ideig-óráig (maximum pár évig) tart az igaz barátság? Egy idő után az egyik fél mindig többet akar.
Mi erről a véleményetek?
Régen biztos voltam benne, hogy ez csak mese. Hogy létezik igaz barátság fiú és lány között akár örökké.
De most... egyre kevésbé hiszem ezt
Szerintem van alapja.
Általában valaki előbb utóbb érez valamit.
De persze kivételek mindig akadnak.
én szempontomból nem.
hamarabb vonzódok egy lányhoz mit egy fiúhoz :)
Nem.
Amennyiben nem vonzódnak egymáshoz értsd testileg szexuálisan addig működhet bármeddig.
De ha már csak az 1-ik is vonzódik a másikhoz akkor bukta.
Létezhet, de csak nagyon ritkán. Eddig se nekem, sem pedig a barátomnak nem jöttek be ezek a fiú-lány barátságos dolgok. Mindig többet akart valaki a másiktól.. És én úgy gondolom, ha egy boldog párkapcsolatban éltek akkor nem feltétlenül kell fiú-lány barátság mert akkor ott vagytok ti a kapcsolatban egymásnak, mint barátok és mint szerelmesek.
Amúgy akkor is működhet ha esetleg a fiú és a lány a saját neméhez vonzódik. Na akkor abból tuti nem lesz balhé és nem hinném, hogy egyik napról a másikra elkezdenének vonzódni egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!