Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laza kapcsolatot akartunk, én mégis elrontottam! Helyrehozhatom?
Figyelt kérdés
Majdnem egy éve barátok vagyunk viszont úgy 2 hónapja laza kapcsolatba kezdtünk. Sokszor sms-ezünk ha nem találkozunk és kb egy hete amikor irogattunk egymásnak én olyat irtam, amiből neki az jött le, hogy Én azt hiszem mi járunk, pedig tisztában vagyok vele, hogy ez laza kapcsolat. De Én tudom, hogy értettem amit irtam, ő is azt mondta nem értette félre, és igen még barátok vagyunk. Azóta nem beszél velem és tudom azért mert elijesztettem pedig csak félreértett és nem engedi, hogy személyesen tisztázzam a dolgot. Ha meghallgatna akkor másképp látná, és nem lenne ez az egész. Mivel sms-t nem irok neki, pff nem is merek meg személytelen, arra gondoltam hogy irok neki egy levelet, és mellé egy kis ajándékot is tennék (konkrétan tudom miért van oda). Ezek után az Ő kezében van a döntés. És Én is nyugodtabb leszek, hogy megpróbáltam, viszont akkor nagyon fájna hogy egy jó barátot vesztettem el a meggondolatlanságom miatt. Mert tényleg az egyik legjobb barátom. :/2013. szept. 12. 15:43
1/10 anonim válasza:
Mi az a laza kapcsolat? "Csak szexre kellesz" dolog?
2/10 A kérdező kommentje:
Többek között igen. Nála úgy van, hogy eddig csak "szar" barátnői voltak és ebből elege lett.. Legutóbbi szakitása után tudtam, hogy neki most nincs szüksége semmi komolyra de Ő is megmondta később.Viszont a szexet nem erőltette, meg is mondta ha nem akarom akkor is oké. Tök jól elvoltunk amig ezt a félreérthető sms-t nem irtam. Nem tudom annyiban hagyni, még ha valószinűleg lehetetlen is rendbe hoznom, viszont ha meg se próbálom...
2013. szept. 12. 15:55
3/10 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem volt barátnője, sőt még utána is, mégis tök jól elvoltunk. Lakótársak voltunk és miután elköltözött, tartottuk a kapcsolatot. Rengeteget segitett Nekem, törődött Velem. Amúgy nehéz eset mert nagyon szétszórt, legutóbb még tőlem kért tanácsot mit csináljon ezzel.
2013. szept. 12. 15:57
4/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen mit is akarsz?
Neked jó ez "szexbari" helyzet?
5/10 A kérdező kommentje:
Egyenlőre Én sem szeretnék komoly kapcsolatot, szóval igen. Viszont Őt jól ismerem, Vele szivesen vagyok és ez igy okés (volt) mindkettőnknek. Mivel félreértette az sms-t és mondom az jött le neki, hogy én azt hiszem mi járunk, pedig neeem. Megijedt, tudom. De Én nem akarok futni utána, enélkül szeretném vele tisztázni, hogy félreértett, hiába mondta, hogy nem. De ebből a hallgatásból felőle nem úgy tűnik. Ha meghallgatna, értené, de ezt személyesen lehet, de nem beszél Velem. Igen, elég reménytelen a helyzet Én viszont megkockáztatok egy próbát, ha sikerül, örülök, ha nem..hát megpróbáltam.
2013. szept. 12. 17:22
6/10 A kérdező kommentje:
Ő is tudja, mert még régebben mondtam Neki, hogy nagyon jó barátom és sokat segitett, Ő meg nagyon örült amikor ezt mondtam. Fiú lány között tényleg nincs csak barátság, de Én helyre akarom hozni ezt az egészet, és tisztázni. Ezért gondoltam a levélre ha már nem áll szóba velem, csak nem tudom mit irjak
2013. szept. 12. 17:24
7/10 A kérdező kommentje:
Vagy legalábbis tisztázni személyesen, aztán ezek után Ő dönt hogy mit akar.
2013. szept. 12. 17:26
8/10 A kérdező kommentje:
Azért érzem úgy, hogy érdemes megpróbálnom helyrehozni, mert majdnem egy éve barátok vagyunk. Ha mondjuk csak pár hete, napja ismerném akkor egy ilyen helyzet után, megérteném ha lelép. De igy nem értem, miért nem engedi, hogy tisztázzam. Sms az olyan szar és biztos, hogy rontana a helyzeten..
2013. szept. 12. 18:28
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ha arra gondolsz, hogy csak szexelni járunk össze ez igy nem igaz mert ugyanúgy eljárunk, együtt lógunk.
2013. szept. 12. 20:02
10/10 A kérdező kommentje:
Volt, hogy 2 hétig csak eljártunk szórakozni, beülni egy italra és nem szexeltünk.
2013. szept. 12. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!