Húsvét van, de én mára se szüntetem fel, de mégis elcsábultam nagyon rossz emiatt? Esetleg ha holnaptól léböjtöt tartok helyrehozhatom?
reggeli 1db abonett szerűséges kenyér, 1 szelet sonka, 1főtt tojás 2 főtt tojásfehérje, mustár ecetes torma
ebéd: ez a gáz
1 tál cékla, 1 nagy szelet párolt csirkemell és egy egész nagy mélytányér párolt zöldborsó-srépa-kukorica (franciasalátának akartuk csinálni csak hát ez lett belőle, borsó, kukorica ez nagyon rossz tudom
uzsira meg ettem 1 narancsot 1 almát
166cm 45 kilos vagyok
persze este edzés keményen
Én értelek. Ez nem rossz, arra számítottam, h süteményt ettél esetleg vagy mondjuk egy adag sült krumplit v. ilyenek.
A reggeli jó, bár az abonettből akár kettőt is megehetsz.
Az ebéd is jó, nincs vele semmi baj, csak nehéz lesz megemészteni picit a sok zöldséget egyszerre.
Az uzsonna is jó, de vacsora idején azért ha ajánlhatom egyél v. igyál valami tejterméket, mert az jó még fogyókúrázóknak is.
Ez egyáltalán nem rossz! Fogyáshoz jó. De ha eléred a kívánatos súlyt azért egyél többet.
Holnap egyél rendesen: sonka,kolbász,tojás. Ebédre pedig húsleves,sült tarja,vagy töltöttkáposzta.
Ha így folytatod,akkor kórházban kötsz ki vagy meg is halhatsz.
köszönöm az eddigi válaszokat
hát én tényleg úgy gondolom hogy ez nagyon
egy nagy mélytányér volt és főleg borsó meg kukorica:S
lehet hogy egy kicsit tényleg kezdek belebolondulni
sütit egy darabot se ettem pedig mind a kedvenceim de nem bírnám lenyelni csak az lenne előttem hogy liszt meg cukor=hízás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!