Húsvét van, de én mára se szüntetem fel, de mégis elcsábultam nagyon rossz emiatt? Esetleg ha holnaptól léböjtöt tartok helyrehozhatom?
reggeli 1db abonett szerűséges kenyér, 1 szelet sonka, 1főtt tojás 2 főtt tojásfehérje, mustár ecetes torma
ebéd: ez a gáz
1 tál cékla, 1 nagy szelet párolt csirkemell és egy egész nagy mélytányér párolt zöldborsó-srépa-kukorica (franciasalátának akartuk csinálni csak hát ez lett belőle, borsó, kukorica ez nagyon rossz tudom
uzsira meg ettem 1 narancsot 1 almát
166cm 45 kilos vagyok
persze este edzés keményen
köszi szépen
7kor megettem még egy almát és egy natúr danone densiát is kis fahéjjal vacsora gyanánt
nem nem érzem magam vékonynak, nem is vagyok mert nagyon erősek a csonjaim (sajnos ez genetika, szüleim is erősek nagyon)
Kellemes húsvéti ünnepeket
Szerintem nem kellene fogyóznod, mert baromi vékony vagy, már bocs. Öt kiló simán elférne rajtad. De ha így érzed jól magad, akkor inkább ezt kéne tartanod, de nehogy még fogyni akarj! Veszélyezteted az egészséged. És keveset ettél ma is - bele se merek gondolni, hogy milyen lehet egy normál napod...
És nem szemétkedésből írtam ezt... :(
köszönöm a válaszokat
hát ilyen hízlaló sonkát nem szoktam enni, hanem sima csirkemell vagy pulykamellsonkát
ebédre meg nem szoktam egy egész tányérral megenni, főleg nem borsót és kukoricát hanem karfiolt, répát és salátát szoktam enni reszelt káposztával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!