Mit kellene sportolnia egy olyan lánynak, akinek nincs sok szabadideje, rossz csapatjátékos, de szeretné tartani a súlyát?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Tavaly beálltam kosarazni (ezt egy évig), floorballozni, focizni, de be kellett látnom, hogy nem vagyok jó csapatjátékos..:D Ezért valami egyéni sportot szeretnék, most semmit nem sportolok, csak csinálom ezt a Béres Alexandra tornát, meg járok futni (7x400m naponta kb). Én az úszásra gondoltam, csak azt hallottam, hogy attól lemegy az ember melle, azt meg nem szeretném:D Ötletek?2011. szept. 27. 21:43
1/5 anonim válasza:
Futás jó - én is ezt csináltam a Te korodban, na meg a bringa plusz lovaglás.
(az úszástól meg nem megy le a melled, micsoda marhaság, jesszus....)
2/5 anonim válasza:
Futás, bicajozás, lovaglás ez mind jó. Javaslom a szertornát is mert még nem vagy azzal elkésve mégha hobbi szinten is. Legjobb az úszás amit ajánlani tudok mert az minden izmot megmozgat és fogyáshoz meg erősítéshez nagyon jó.
5/5 anonim válasza:
én is ugyanúgy vagyok,ahogy leírtad.én bicajozok,futok és néha úszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!