Az gáz, ha meg ettem egy nagy doboz pogácsát ilyen olyan szezámmagosat. Utána elszívtam rá 3 szál cigit mert azt írták hogy segít a fogyásban. Ez rossz? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszaitokat.2011. okt. 1. 16:04
1/7 anonim válasza:
persze,cigizzél aztán lefogysz..
azért "segít" a fogyásban,mert ugyan olyan menedékként használják páran mint az evést,ha túl sok a probléma. és ha nem eszel hanem cigizel akkor fogysz. de a kalóriákat szerinted hol befolyásolná?
2/7 anonim válasza:
Az ilyen-olyan szezámmagokat ne keverd legközelebb!
3/7 anonim válasza:
A cigi nem segít a fogyásban, de tönkreteheted vele magad.
Mozogj, és a pogácsa-akciód nem eredményez + 2-3 dekát (ha felmenne egyáltalán).
4/7 A kérdező kommentje:
pedig én azt hittem :(
2011. okt. 1. 16:23
5/7 anonim válasza:
Tudtad hogy ha egy órán keresztül verjük a fejünket a falba, az 150 kalóriás veszteség? Attól is fogysz.:)
6/7 anonim válasza:
kérdező, nem gáz, csak nagyon hamar szedj össze sok sok tudást a világról, mert így nagyon áldozattípus lehetsz. és az áldozattípusok sokszor áldozattá is válnak..
gondolok én itt hiszékenységre, általános naiv optimizmusra, amik saját magadra jelentenek veszélyt ebben a mocskos világban.
7/7 anonim válasza:
Cigizzél :D Ne várj 10-15 kg fogyást.. max 1-2-3 kg :D és 3 szál cigitől nem fogsz 3kg-t se fogyni :D ahhoz többet kell szívni. INKÁBB TORNÁZZ, EDZ. Mert gondolj bele ha gyereket akarsz ahhoz le kell szokj akár fiú akár lány vagy :D Ugye nem akarod hogy beteg gyereked legyen? Nos, ha akkor leszoksz vissza hizod azt amit anno leadtál. Cigizel a sport se megy olyan könnyen a tüdőd csúnya fekete lesz stb..stb.. HA FOGYNI AKARSZ NE CIGIVEL FOGYJ. Inkább egészséges ételekkel mert ezektől tudod tartani a szintet..A cigi ráadásul nem mindenkinél fogyaszt.. de ha rákban akarsz meghalni hajrá, mert ez növeli az esélyét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!