Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztis nő vagyok, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztis nő vagyok, vagy jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Párom és én "távkapcsolatban" élünk. (egy városban lakunk, de a sulija miatt csak hétvégente jár haza).

Tegnap este elment a haverjaival az ottani szórakozóhelyre, ahonnan elég vidáman hívott fel, hogy képzeljem el, randira hívta őt egy leányzó, és hogy a lányka máris keresi őt facebookon. Mondom megadtad neki a nevedet? Mondta a párom, hogy nem(akkor nem értem, mi alapján kezdte el keresni a csajszi).

Utána hívta randira a lány, és kérdeztem a páromat, hogy de megmondtad neki, hogy barátnőd van?

Erre egykis csönd, majd közli, hogy hááát, 10 perc beszélgetés után, miután randira hívta a csaj, igen.

Nekem ez kicsit olyan volt, hogyha a csaj nem hívja el egyből, akkor ő else mondta volna, hogy foglalt, és tovább ismerkedett volna.

Utána közölte még telefonba suttogva, hogy épp most ment el mellette az a leányzó, akinek anno szerelmet vallott, mielőtt velem összejött. Mondtam neki, hogy én ezekre annyira nem vagyok kiváncsi,és közölte, hogy ne hisztizzek. Engem tényleg nem érdekel, főleg, hogy múlthéten megint csak azt hallgattam, hogy randira hívták a barátomat. ha én mondom ugyanezt, hatalmas veszekedés kerekedik, hogy engem csak meg akarnak fektetni.

2016. márc. 11. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
szia >> az azerzesem hogy nem vagy hisztis > jogos a felhaborodasod es erdekes a parod > vajon mi van meg mogotte amit nem tudsz ??
2016. márc. 11. 00:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon fontos kérdést tegyél fel magadnak : Mit jelent ő neked? Mert azért ilyenekkel ne szórakozzon senki sztem , bármennyire is jópofa.
2016. márc. 11. 00:30
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem veszed észre hogy csak hülyét csinál belőled ? Ahogy látom nem nagyon...
2016. márc. 11. 00:36
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem meg hisztis vagy. Vele kéne rendezned, nem itt nyavalyogni. Munkánkból adódóan páromat is, engem is gyakran hívnak el. El szoktuk mondani a másiknak, nincs belőle semmi.
2016. márc. 11. 00:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha én csinálnék hasonlót mint párod, akkor barátnőm (jogosan) haragudna rám (kb. megölne a tekintetével XD). Szerintem jogosan dühít ez téged.

23/F

2016. márc. 11. 06:42
 6/10 Költőnő? ***** válasza:
Ha vki kikezd velem, el szoktam mondani de nem dicsekszem. Tudom, hogy neki szarul esik meg féltékeny lesz, decentralizált úgy vagyok vele h jobb az őszinteség. Mondjuk ha látom h nem csak dumálni akár a srác hanem célirányosan akar vmit akkor villámgyorsan tisztázom h mi a felállás.
2016. márc. 11. 08:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem tapintatlanság volt részéről, amolyan "dicsekvés", illetve féltékennyé próbált tenni.

Szerintem nem hiszti, hogy jelezted, hogy nem vagy ezekre kíváncsi, hiszen nem rendeztél miatta jelenetet. Ennél sokkal rosszabbul is reagálhattál volna.

2016. márc. 11. 11:07
 8/10 Költőnő? ***** válasza:

De akart lenni sorry xd

Dehülyevagyokistenem xd

2016. márc. 11. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...

Ameddig elmondja, addig végül is én örülnék neki, hogy nem sumákol, mert nagyobb baj az, ha nem mondja el. Viszont a barátod kicsit túltolta a sztorit.

Nem vagy hisztis, ő adta hülyén elő a dolgot.

2016. márc. 11. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jogos a hiszti. :D

Az oké, hogy rástartol valaki az emberre. Az ismerkedés egy ilyen műfaj, senkinek nincs a homlokára tetoválva, hogy kapcsolatban él-e vagy sem.

De a pasid bődületes marha, ha ez így előadja neked és még azt is bevallja, hogy hülyítette a csajt. xD

2016. márc. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!