Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexi tanárnéni, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi tanárnéni, jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés

A páromat most korrepetálja orosz nyelvből egy külön tanárnő, felsőfokú nyelvvizsga kell neki.

A lényeg, hogy ma volt az első alkalom, hogy HÁZHOZ ment a tanárnő(nem ez volt megbeszélve, de mindegy).

A lényeg, hogy a párom a gyönyörtől elkábulva hívott fel, hogy most lett vége az első órának, és hogy ez a Tanárnő...mint a filmekben, tűsarkú, kontyolt haj, szexi szemüveg, kivágott blúz, rakott kis szoknya, fekete nejlon harisnya,és hogy Úristen...mondom neki: Tetszett drágám a tanárnő?

Alig tudott megszólalni, mondta is, hogy CSAK ketten voltak otthon, és így nézett ki...

Én nekem meg innentől elment a kedvem mindentől.

Tudom, melyik pasi ne alélna el ettől a látványtól? De ezt nem nekem, a barátnőjének kellene elmondania.

2016. máj. 9. 11:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha én ilyen mondanék, azzal hatalmas veszekedést, sírást váltanék ki a barátnőmből. Azt mondaná, hogy akkor döntsem el, mit is akarok tőle. Te nem a haverja vagy, hanem a barátnője! 31F
2016. máj. 9. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
ettől még lehet a világ legrendesebb krapekja a manusod, de hogy semmi érzés nincs benne, vagy nem gondol bele, h ez nem esik jól a másiknak, ha egy másik nőről álmodozik, az tuti. Én a helyedben vennék francia órákat egy izmos franciától, amikor csak ketten vagytok otthon, és hagynám azon gondolkozni, h vajon milyen francia órát tartott neked az izmos francia tanár úr. :D majd persze felhívnám én is, h hallod, ez a srác ki tud nyomni 60kg-t fekve (a te súlyodat kell mondani :D), és közben is tud tanítani franciát nekem :D kezdj el vmi nyelv órát te is, tényleg a francia lenne a legjobb :D
2016. máj. 9. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez jó ötlet. Én tuti rákattannék a barátnőmre rögtön egy ilyen után.
2016. máj. 9. 13:01
 14/21 anonim válasza:
vagy nem gondolta lehet, hogy ez rosszul esik neked vagy csak szórakozott. esetleg beszélj vele erről, hogy mi volt ez.
2016. máj. 9. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:
12-es:ez jóóóó :DDDDD Kérdező,fogadd meg :)
2016. máj. 9. 13:36
 16/21 anonim ***** válasza:
18%
Dehogy hagynátok ott a hapsijaitokat egy ilyen szitu után. Kis képmutatók! :D Hát azt is elnézitek, ha a két szép szemetek láttára csal meg titeket. Halom kérdést/problémát olvasni rólatok, hogy milyen aljas moslékságot vagytok képesek megbocsátani a párotoknak, akkor gondolom egy kis "szexi tanárnéni, szeretnék kefélni" még lazán belefér.
2016. máj. 9. 14:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Öltözz este szexi tanárnéninek te is ;)
2016. máj. 9. 14:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi lett vegul? Elmondtad a pasiknak mekkora paraszt? Kivancsi lennek megoldodott- e :)
2016. máj. 11. 09:21
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

A sors úgy adta, hogy nem nyelvórám volt, hanem kijött egy szerelő, kigyúrt, kedves, és leállt velem beszélgetni is.

Elmondtam a páromnak, aki próbálta leplezni, hogy zavarja.

Ez a nyevleckés gondolat amúgy nagyon fantáziadús, és tetszik, köszönöm.:)

Mondtam neki, hogy ez gusztustalan, meg zavar, de nem érdekelte. Direkt csinálja, mostmár tudom.:)

2016. máj. 13. 11:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha viszont direkt csinálja, egész más a helyzet. Lehet, h okot adsz rá neki!
2016. máj. 13. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!