Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor, mennyi idő után meséltetek a barátaitoknak az új párotokról? Jogosan esett rosszul ez a páromnak?
Már az ismerkedős fázist is elújságoltátok vagy csak amikor komolyabb lett? (Pár hét vagy akár hónap múlva?) Élőben mondtátok vagy neten/telefonon?
Volt egy kisebb nézeteltérésünk a párommal emiatt, mert ő már az első randinkat részletesen elmesélte telefonon, én meg néhány találkozó után, amikor kezdtem érezni, hogy kezd komolyabbra fordulni a dolog, akkor írtam a barátaimnak, hogy úgy néz ki kezd kialakulni egy komoly kapcsolatom és majd elmesélem nekik élőben a dolgokat. A párom szerint ez olyan, mintha nem vállaltam volna fel őt. Magyaráztam neki, hogy én egyszerűen nem vagyok olyan típus, hogy egy kávézós randi után ujjongva felhívjak valakit, hogy "jaaj de cuki volt képzeld ez meg az volt" :D Amúgy sem vagyok egy olyan típus, aki komoly témákat így beszélne meg. Hanem szeretem megvárni hogy alakulnak a dolgok és aztán mesélni. Mit gondoltok?
Én nem sértődnék meg ezen
Bár a barátaimmal én is megbeszélek mindent. Már az ismerkedő fázist is stb
"ő már az első randinkat részletesen elmesélte telefonon"
Engem meg pont ez zavarna.
Lakonikusan elmondanám ismerősöknek, ha szóba kerül, de a randin történteket nem beszélném ki. Majd az első szexuális együttlétetekről is tart részletes beszámolót ennek a barátjának?
Komolyan mondom, ha nem írtad volna 4-ben a barátnőidet, meg lettem volna győződve arról, hogy ő a nő, te meg a férfi vagy.
Én csak akkor mesélek, ha komoly. Fiatalabb koromban is így volt. Nekem ez magánügy.
Hány éves a barátod? Kicsit túltolta a hisztit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!