Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha vannak lány barátaitok, ahhoz a barátnőitek hogy viszonyulnak?
Több mint 10 éve van 3 lány barátom, direkt szoktunk közös programokat összejöveteleket szervezni ahol az egyik vagy mind a 3 ott van velünk, így barátnőm is megismerte őket, és ők is összebarátkoztak.
És igen ez függ a haverlánytól és a férfi személyiségétől és a barátnő felfogóképességétől is.
szegény kérdező, csak lányoktól kap válaszokat. :D exemnek rengeteg lánybarátja volt, az összessel vagy kavart, vagy csak szeretett volna az egyik fél, és szinte mind bejött neki külsőre... nem csalt meg soha, azt mondta mindig, hogy okkal nem lett semmi komoly egyikőjükkel se, de én igencsak rosszul viseltem a sok közös programját velük... kettesben iszogatás, meg a lányok vele lelkizték ki a problémáikat... nem volt könnyű, sok feszültséget okozott. azóta már nem vagyunk együtt, értékrendbeli különbségek miatt, és ez nagy szerepet játszott benne. (persze én se könnyítettem meg a dolgát a féltékeny és bizonytalan természetemmel...)
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!