Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt az emberek, hogy a lányok jobban viszonyulnak a homoszexuálisokhoz?
Szerintem a mai nagyvárosi fiatalok többsége, ahogy mindent a melegeket is leszarja, csak a vidéki városokban jellemző a homofóbia, de itt is akar pár értelmes gondolkodású ember. Magamon tapasztaltam. :D
Azért gondolhatják, mert egy nő általában alapból szolidabban utál dolgokat, mint egy férfi, szerintem.
2-es!
Egyetértek, hogy a felszínes kapcsolatoknak nincs értelme, viszont én egyrészt a közelebbi nő nemű rokonaimra gondoltam, amikor kiírtam a kérdést. És a családtagokat nem válogathatom meg.
Sok esetben szerintem is jobban viszonyulnak a lányok a melegekhez. Ennek az az oka, hogy egy lány egy másik lányban sokszor riválist lát, főleg ha pasi ügyről van szó, ha pasival barátkozik, akkor viszont benne van a pakliban, hogy a pasi "barátság" címszó alatt nyomulni akar. Egy meleggel viszont "színtiszta" barátságot köthet egy heteró lány, mivel se a rivalizálástól, se a nyomulástól nem kell félnie.
De persze sok lány van, aki homofób. Azt viszont, hogy ki hogy fogadná, semmi esetre sem lehet kiszámítani. Pl. elmondtam egy lány barátomnak, aki egy igazi, konzervatív értékrendű volt, betartotta azt, hogy a pasija több évig csak udvaroljon neki, s hogy szexuális kapcsolat csak esküvő után lehet, sok gyereket akart stb, mégis iszonyat jól fogadta, nem is hittem volna.
Egy másik barátnőm pedig egy "igazi pesti lány" volt, aki sokfélét, sokmindent látott, elég szabados szexuális életet élet stb. Őt biztosra vettem hogy maximálisan elfogadja majd, de nem ez történt. Sokszor kért, hogy "változzak meg", merthogy ez egy betegség.
Szóval nem lehet tudni, ki hogy fogadja, de azért próbálkozni érdemes.
Tudod kivel elfogadóak? Aki jól néz ki
A jó kinézet alapfeltétel . Annak mindent elnéznek
Aki szarul néz ki azt meg b*szogatják élete végéig
Én kedvelem a meleg embereket. Ugyanannyi joggal rendelkezhetnének. Támogatom a különböző ezzel foglalkozó szervezeteket, van felvonulásos pólóm :D Ez kicsit már betegesen hangzik, de nem az ><
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!