Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti is eltávolodtatok a közeli barátaitoktól, amint barátnőjük lett?
Most kettővel is ez a helyzet nálam. Az egyiknek már évek óta van egy se veled, se nélküled jellegű kapcsolata, együtt lakik a lánnyal. A másiknak kb. 1 éve van kapcsolata. Azelőtt sokszor telefonáltunk, az elsővel ritkán tudtunk eleve találkozni, mert messze él, a másodikkal sűrűbben, mert egy városban éltünk, amíg össze nem jött a csajszival és lelépett innen.
A lényeg: mintha megtiltaná nekik a barátnőjük (ezt érzem és elsőnél a lány rá is szólt haverra, hogy minek telefonálgat a barátainak stb.), hogy telefonáljunk hetente max 1x. Amióta együtt laknak, kb. alig beszélünk. Megértem, hogy elfoglaltak meg mindenkinek vannak gondjai, én is voltam már kapcsolatban, de igyekeztem a barátokkal fenntartani a kapcsolatot, még ha csak telefonon is távolság miatt. Ti is jártatok már így? Úgy érzem, amint nő lépett a képbe, megváltoztak a dolgok. Ezzel nem a nőket akarom szidni.
Figyi, csak azért nem szedek össze valakit, hogy ne legyek egyedül. Elég magas a mérce, de ezt én is nyújtani tudom cserébe. Tudod jól, hogy értelmes, érzelmileg/fizikailag független, korrekt értékrenddel rendelkező nőt nem könnyű manapság leakasztani a fogasról. Különben sem vagyok a híve ennek az odamegyek minden nőhöz, mint egy loser, aki addig próbálkozik, míg nem horogra akad valaki. Introvertált emberként meg pláne nem jó móka az ilyen. :D Ráadásul időm sincs rá, a munka miatt, ugyan találkozom nőkkel naponta, de kizárólag szakmai dolgokra van mód, idő.
Itt arról van szó, hogy ez a két lány megváltoztatta valamelyest a haverokat, már nem olyanok, mint azelőtt. Ezr fura megérteni, ha meg lehet.
Kettes vagyok. Szakítás van valamiért, nem rinyálok. Általában, mindig volt másik nő, aki felé lehetett nyitni.
Ki hogy van vele. Nekem a szex mindig is létfontosságú volt. Nincs kapcsolat, nincs szex, onnantól nekem nincs semmi. Mindent elkezdek hanyagolni.
Nem tudom hány évesek vagytok, de ha már inkább közelebb a harminchoz, akkor ez abszolút érthető.
Nem azt mondom, hogy nem kell a haverokra időt szakítani, de minden második este elmenni kocsmázni meg nőkre csorgatni a nyált.. hát szerintem vajmi kevés barátnő tolerálná.
Előjön az, hogy valószínűleg vele fog családot alapítani, az én-ből és a te-ből mi leszünk...
Volt már erre példa a barátaim részéről, igen.
Az első kapcsolatomnál én magam is elkövettem ezt a hibát, hagytam egy ideig, hogy elmarjon a barátaimtól. Egy életre megtanultam, hogy ahol ilyen van, az nem normális, nem egészséges kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!