Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, ti is eltávolodtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti is eltávolodtatok a közeli barátaitoktól, amint barátnőjük lett?

Figyelt kérdés

Most kettővel is ez a helyzet nálam. Az egyiknek már évek óta van egy se veled, se nélküled jellegű kapcsolata, együtt lakik a lánnyal. A másiknak kb. 1 éve van kapcsolata. Azelőtt sokszor telefonáltunk, az elsővel ritkán tudtunk eleve találkozni, mert messze él, a másodikkal sűrűbben, mert egy városban éltünk, amíg össze nem jött a csajszival és lelépett innen.

A lényeg: mintha megtiltaná nekik a barátnőjük (ezt érzem és elsőnél a lány rá is szólt haverra, hogy minek telefonálgat a barátainak stb.), hogy telefonáljunk hetente max 1x. Amióta együtt laknak, kb. alig beszélünk. Megértem, hogy elfoglaltak meg mindenkinek vannak gondjai, én is voltam már kapcsolatban, de igyekeztem a barátokkal fenntartani a kapcsolatot, még ha csak telefonon is távolság miatt. Ti is jártatok már így? Úgy érzem, amint nő lépett a képbe, megváltoztak a dolgok. Ezzel nem a nőket akarom szidni.

2016. dec. 6. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó barátnőmnél volt, hogy annyit voltunk együtt, hogy az olyan barátaimmal elkezdtem kevesebbet foglalkozni, akik számomra nem voltak annyira erős kapcsolatok. Viszont a két legjobb barátommal ugyanúgy tartottam a kapcsolatot. Semmi törés. Sok ismerősömet, akikkel haveri kapcsolatban voltam, azokkal töltött időmet fordítottam inkább a barátnőmre. De a legjobb barátaimtól egy csepp időt sem vettem el.
2016. dec. 6. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem soha nem is voltak barátaim, próbáltam emberi kapcsolatokat kiépíteni, de valahogy mindig ott lyukadtunk ki, hogy vagy megrekedt valahol a semmi közepén az egész, vagy csak én próbáltam közeledni a másikhoz, de ők abszolút leszharták, hogy mi van velem, úgyhogy nekem sosem volt kit elvesztenem. Egyébként viszont úgy gondolom, hogy ha valaki nagyon akarná, akkor barátnő mellett is tudná veled tartani a kapcsolatot, legalábbis valamilyen szinten. Csak ma már annyira túlzsúfolt az életünk, hogy nem nagyon jut idő egymásra, ha meg bejön egy asszony a képbe, akkor a fickó úgyis vele akarja tölteni az idejét. Ez egy ilyen világ, kevés a tartós barátság, a hosszan tartó emberi kapcsolat, ezek egy idő után rendszerint felbomlanak, ilyen-olyan okokból.
2016. dec. 6. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért na!

Bőven van tartós emberi kapcsolat.

Az egyetlen indok, ami miatt egy igazi barátság megfakulhat, az a családalapítás.

De én úgy vagyok vele, hogy utána is szeretném tartani azzal a kettő fiú (két legjobb barátom a Gimiből) és egy lány barátommal(ő is gimis osztálytársam volt) a kapcsolatot, bármi is lesz...

2016. dec. 6. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es, nagyon igazad van
2016. dec. 6. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:
36%

Lany(Nő) vagyok, és ki szoktam állni a nememért! De ez valami hülye aberáció lehet, 80%- 20%- a " nők javára arányokban! Bele ég, még a tekintetükbe is (zöldszeműszörny- ként emlegetik) - minden fajta és nemre kivetítve, hogy " ő az enyém basszátok meg, és Innentől kezdve mindenkinek tabu). Kialakul a sárkány - szörny jelenség. Addig másznak az ember agyára, amíg le nem mondja a programokat, " elfelejti visszahívni a másikat ", nem megy el közös bulikra stb...

Megéltem már én is. ( Cukin' arra szokták fogni, hogy férfi - nő barátság nincsen. Illetve; rossz hatással van rád, jobb neked Nélküle. ) - vagyis hát kinek mi a bevett. Tőlem is tiltottak már, fiú barátot ( alaptalanul )! És nőt is ( még alaptalanabbul. ) ráadásul az utóbbiban, én hoztam össze őket, 3x ki is békítettem őket. Majd jött egy sms- hogy " Bocsi, nem találkozhatunk annyit, kevés az időm" vagy valami hasonló.. 3/ 4 éve volt... Én is majdnem bele estem ebbe a csapdába," kisnőként " ! Nagyon erősen manipulált, de még pont időben észbe kaptam, mikor leesett és rájöttem milyen ember, konkrétan sokkot kaptam, hogy x ideig nem ilyennek láttam.

Ezt leszámítva, a kapcsolataim idején is figyeltem, hogy sem a barátaim sem a párom ne legyen hanyagolva.

2016. dec. 6. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!