Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Éreztétek már úgy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy amikor anyóshoz költöztetek hogy szépen lassacskán eltávolodtatok egymástól, és már csak azt veszed észre hogy amikor te leülsz az asztalhoz ő kimegy az udvarra?

Figyelt kérdés
Amikor akaratlan megjegyzéseket tesz meg, amikor érezteti a tekintetével hogy nem lát szívesen, külön főzve partikkor nem kinál semmivel, és kerül.De költözésről hallani sem akar a másik fél, mert nem tudnak költözni nincsen rá pénz.

2012. dec. 7. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

kevés a jó anyós (nekem az van, de csak másodszorra :))

nem hiszem, hogy ez jobb lesz valaha is

2012. dec. 7. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Éreztem ilyet, igen. Mi költöztünk, nem hagytam más választást a páromnak. Az anyós a kapcsolatotokat is tönkre teheti így, én nem vártam ezt meg.
2012. dec. 7. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
muszáj költözni, ha más nem albérletbe. mi is épp ezen vagyunk, mi majd szűkösen kiszorítjuk a saját kérót.
2012. dec. 7. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
mondd meg a párodnak, hogy döntsön az anyja és te közted.
2012. dec. 7. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Igen, én éreztem így. Első alkalommal sajnos nem álltam a sarkamra és ráment a kapcsolatunk.

Azóta minden barátomnak megmondtam (összesen 2 volt) hogy szülőkhöz nem költözünk. Nem éri meg.

2012. dec. 7. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Természetesen úgy érzi,hogy bármit megtehet veled, mivel az ő házában élsz.A helyzet nem lesz jobb,csak rosszabb.Tényleg el kellene költözni,mindenképpen a hosszútávú boldog életedhez ez lenne a megoldás.

Ha bátor vagy viszont leültethetnéd anyós pajtást és megkérdezhetnéd,hogy mégis mi a baj veled?

Miért csinálja ezt?

Mond el neki ,hogy ez neked nagyon rosszul esik stb...

Esetleg beszélj a pároddal,hogy oldja meg ő ezt a gondot a saját édesanyjával.Védjen meg.Álljon ki melletted!

2012. dec. 7. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Valahogy oldjátok meg a külön költözést,mert rá fog menni a kapcsolatotok.
2012. dec. 8. 00:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem túl intelligens az anyósod. A kényszer nagy úr, ennek ellenére meggyőződésem, hogy a párod sem tesz eleget a helyzet tisztázásáért, ami pedig a megbeszélésben és az érted való kiállásban csúcsosodhatna ki. Kérdés csak az, hogy az anyós háza miatt tűri a helyzetet vagy felnőttként sem mer szembeszállni az anyjával (lehet azt szofisztikáltan is). Utóbbi szánalmas. A párunk kell, hogy az első legyen, ez az élet rendje.
2012. dec. 9. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!