Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy amikor anyóshoz költöztetek hogy szépen lassacskán eltávolodtatok egymástól, és már csak azt veszed észre hogy amikor te leülsz az asztalhoz ő kimegy az udvarra?
kevés a jó anyós (nekem az van, de csak másodszorra :))
nem hiszem, hogy ez jobb lesz valaha is
Igen, én éreztem így. Első alkalommal sajnos nem álltam a sarkamra és ráment a kapcsolatunk.
Azóta minden barátomnak megmondtam (összesen 2 volt) hogy szülőkhöz nem költözünk. Nem éri meg.
Természetesen úgy érzi,hogy bármit megtehet veled, mivel az ő házában élsz.A helyzet nem lesz jobb,csak rosszabb.Tényleg el kellene költözni,mindenképpen a hosszútávú boldog életedhez ez lenne a megoldás.
Ha bátor vagy viszont leültethetnéd anyós pajtást és megkérdezhetnéd,hogy mégis mi a baj veled?
Miért csinálja ezt?
Mond el neki ,hogy ez neked nagyon rosszul esik stb...
Esetleg beszélj a pároddal,hogy oldja meg ő ezt a gondot a saját édesanyjával.Védjen meg.Álljon ki melletted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!